Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 στην Πάτρα στις 16-17/9

Τρίτη, Σεπτέμβριος 12, 2023 - 1:14μμ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης του αποφάσισε τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 στην πόλη της Πάτρας το Σαββατοκύριακο 16-17/9.
Τα μέλη του συμβουλίου αναλογιζόμενα τα όσα τραγικά έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλία, τις δυσκολίες και τους κινδύνους που ανέκυψαν στην πόλη της Λάρισας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλητές, αθλήτριες και σωματεία αποφάσισε τη μεταφορά της διοργάνωσης από τη Λάρισα στην Πάτρα.
Τα όσα συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα στη Θεσσαλία εξαιτίας της σφοδρής καταιγίδας και των πλημμυρικών φαινομένων, προκαλούν μεγάλη θλίψη και παράλληλα δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή αθλητικής διοργάνωσης στην πόλη της Λάρισας.
Ο ΣΕΓΑΣ παρακολούθησε στενά τα όσα διαδραματίζονται στην πόλη της κεντρικής Ελλάδας κι έπειτα από επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς και των δύο πόλεων (Λάρισας- Πάτρα) προχώρησε στην απόφαση της διεξαγωγής της διοργάνωσης στην Πάτρα, μιας πόλης που είναι πάντα σε ετοιμότητα να υποδεχθεί μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση.
Η ομοσπονδία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που χάθηκαν στις εκτεταμένες πλημμύρες και τη συμπαράσταση της στους δοκιμαζομενους πολίτες της Θεσσαλίας

Υποστήριξη: SilkTech