Πάει Βόλο το Σάββατο η Ακαδημία των σπορ

Τετάρτη, Φεβρουάριος 21, 2018 - 2:13μμ

Επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς η ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, η οποία το ερχόμενο Σάββατο το απόγευμα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα Αγριά Βόλου Κένταυρος, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Η προετοιμασία για τον αγώνα έχει ήδη ξεκινήσει για την πατρινή ομάδα, η οποία αναμένεται να δώσει το παρών στο Βόλο με όλους τους αθλητές της κόντρα στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος. Ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος γνωρίζοντας την επικινδυνότητα του παιχνιδιού τονίζει:

"Γνωρίζουμε ότι η ομάδα του Βόλου παρότι είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, όταν αγωνίζεται στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη και δυνατή. Έχει παίκτες με εμπειρία που μπορούν αν τους αψηφήσεις να σου κάνουν την ζημιά. Άπαντες στην ομάδα μας το γνωρίζουμε,  γι αυτό με σοβαρότητα θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, γιατί στην θέση που βρισκόμαστε δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες βαθμών. Αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία ο μοναδικός μας στόχος το Σαββάτο θα είναι η νίκη και μόνον".

Υποστήριξη: SilkTech