Ουζουνίδης: «Να νικήσουμε για να ελπίζουμε»

Τρίτη, Οκτώβριος 2, 2018 - 2:12πμ

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ στον αυριανό (2/10, 22:00) αγώνα με τη Μπενφίκα, για τη 2η ημέρα του Champions League. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης για ακόμα μία φορά ήταν κατηγορηματικός, οριοθετώντας τον στόχο της ομάδας του αύριο στο ΟΑΚΑ:

«Αν θέλουμε να ελπίζουμε, πρέπει να νικήσουμε» είπε ο τεχνικός της Ένωσης και πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο και το σίγουρο είναι ότι το πρώτο ματς μας έδειξε σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθούμε. Ένας από αυτούς είναι η συγκέντρωση.

Το ματς με τον Αγιαξ ήταν καλό μάθημα, όχι ως προς το σκορ, αλλά ως προς την αντιμετώπιση που πρέπει να έχουμε σε τέτοιους αγώνες. Νομίζω πήραμε το μάθημα και θεωρώ ότι αύριο θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε όλους τους τομείς.

Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας, να τρέξουμε πολύ, να πιέσουμε πολύ και να μην αφήσουμε ούτε ένα ελάχιστο διάστημα που να μην είμαστε συγκεντρωμένοι».

Σχετικά με την αντίπαλο της ΑΕΚ δήλωσε: «Η Μπενφίκα έχει ταλέντο, γρήγορα άκρα, είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Ταυτόχρονα όμως έχει και κάποιους παίκτες που ενδεχομένως να υποπέσουν σε λάθη. Προσπαθεί να ξαναβρεθεί σε υψηλό επίπεδο.

Έχει μεγαλύτερη πίεση από εμάς. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε και το αυριανό ματς θα δείξει πολλά και για τις δύο ομάδες. Η Μπάγερν είναι σε άλλο επίπεδο κι αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα μεταξύ των άλλων τριών ομάδων θα είναι πολύ σημαντικά».

Δεν θέλησε, πάντως, να αποκαλύψει αν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Κρήτης (Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς) θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη, αντί των Λαμπρόπουλο, Οικονόμου: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πάντα επιλέγεις τους παίκτες που θα ανταποκριθούν καλύτερα. Έχω τέσσερις πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech