Ολοταχώς για εκλογές ο ΝΟΠ, μέσα στον προσεχή Νοέμβριο

Παρασκευή, Οκτώβριος 19, 2018 - 6:09μμ

Για 30ή φορά μέσα στο 2018, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης, συνήλθε το διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΠ, αυτή τη φορά στην οικία του προέδρου Πέτρου Καθρέπτα, το βράδυ της Τετάρτης (17/10).

Ο πρόεδρος του ΝΟΠ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας, μετά από μια σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Κύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν η προετοιμασία της απολογιστικής γενικής συνέλευσης του Ομίλου και της εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες για τις καταστατικές διαδικασίες με πιο πιθανή την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και δεύτερη εναλλακτική την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018.

Αποτελεί πεποίθηση του τωρινού Δ.Σ. ότι στις τακτικές απολογιστικές συνελεύσεις του Ομίλου πρέπει να ακολουθούνται οι καταστατικές δεσμεύσεις και αυτές να πραγματοποιούνται στο τέλος της χρονιάς, ενώ οι εκλογές την ίδια περίοδο κάθε δεύτερο χρόνο.
Όλα τα μέλη του ΔΣ του ΝΟΠ εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να είναι υποψήφιοι και για το νέο διοικητικό συμβούλιο μαζί με νέα άτομα, μέλη του ΝΟΠ, που θα εμπλουτίσουν το ψηφοδέλτιο.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί επίσημα μέσω του Τύπου, η πρόσκληση προς τα μέλη του ΝΟΠ για συμμετοχή στις καταστατικές διαδικασίες.

Η παρούσα διοίκηση εξελέγη την άνοιξη του 2016 και έχει διετή θητεία.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech