Οι ξεχωριστές στιγμές του Πατρινού πρωταθλητή Ευρώπης Αργύρη Σοφοτάσιου

Δευτέρα, Ιανουάριος 22, 2018 - 3:04πμ

Τις αθλήτριες και τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2017 σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, καθώς και τους προπονητές τους, βράβευσε σε μία λαμπρή τελετή η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου.

Από την εκδήλωση δε θα μπορούσαν να λείπουν ο αθλητής της Δύναμης Πατρών Σοφοτάσιος Αργύρης μαζί με τον προπονητή του Σταύρακα Γιώργο, οι οποίοι τιμήθηκαν για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAEKWONDO εφήβων στην κατηγορία των -68kg που διεξήχθη τον περασμένο Νοέμβριο στη Λάρνακα της Κύπρου.

Στον ευρωπαϊκό πρωταθλητή και πρωταθλητή Ελλάδος καθώς και τον προπονητή του, απονεμήθηκε έπαινος από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταε κβον ντο κ. Νίκο Θωμαΐδη, δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συνομίλησαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Η βράβευση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για την οικογένεια της Δύναμης Πατρών και το δικό της παιδί , Αργύρη Σοφοτάσιο, οι οποίοι βρέθηκαν για άλλη μια φορά ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές και προπονητές όλων των αθλημάτων, αποδεικνύοντας τη σκληρή και μεθοδική δουλειά που επιτελείται χρόνια τώρα στον πατρινό σύλλογο.

Υποστήριξη: SilkTech