Οι πατρινοί προπονητές στίβου, στη λίστα των Ομοσπονδιακών

Πέμπτη, Ιούνιος 1, 2023 - 3:06μμ
Η Ντίνα Μπορνιβέλλι

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο ΣΕΓΑΣ βγάζει τη λίστα των (προς έγκριση από τη ΓΓΑ) αποσπάσεων τεχνικών συμβούλων και ομοσπονδιών προπονητών που εργάζονται στη δημόσια εκπαίδευση. Μια λίστα που ουσιαστικά αποτελεί την αξιολόγηση τους από τον ΣΕΓΑΣ.

Οι αποσπάσεις σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες δίνονται σε τεχνικούς συμβούλους και ομοσπονδιακούς προπονητές που παράγουν έργο για την ομοσπονδία και για το λόγο αυτό με τις αποσπάσεις παίρνουν ουσιαστικά άδεια από το υπουργείο παιδείας να μην πηγαίνουν στη δουλειά τους για να συνεχίσουν απρόσκοπτα να προσφέρουν στις ομοσπονδίες, διατηρώντας ωστόσο κανονικά τη μισθοδοσία τους από το υπουργείο παιδείας.


Η λίστα της κάθε ομοσπονδίας προκύπτει από τις αιτήσεις που γίνονται από τεχνικούς συμβούλους και ομοσπονδιακούς προπονητές, με την ομοσπονδία να τους αξιολογεί τοποθετώντας τους σε σειρά προτίμησης και ανάλογα με τις θέσεις που θα δώσει η ΓΓΑ, θα γίνουν και οι αποσπάσεις. Αν δηλαδή στον ΣΕΓΑΣ δοθούν 50, θα πάρουν απόσπαση σύμφωνα με τη λίστα που έδωσε η ομοσπονδία όλοι όσοι βρίσκονται στην κατάταξη μέχρι το Νο50.

Ουσιαστικά λοιπόν, ο ΣΕΓΑΣ αξιολογεί τους τεχνικούς συμβούλους του και τους ομοσπονδιακούς του προπονητές και έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ποια σειρά τους κατατάσσει.
Αυτή είναι η αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ για τη σχολική χρονιά 2023 - '24, σε ότι αφορά τους Πατρινούς:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΣΙΑΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΡΝΙΒΕΛΛΙ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ
OΛΥΜΠΙΑ ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΑΓΚΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΗΓΗ: sportsfeed.gr

Υποστήριξη: SilkTech