Οι όροι της ψηφοφορίας για το πούλμαν της Παναχαϊκής (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Μάιος 24, 2020 - 7:00μμ

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης και του ενδιαφέροντος των φιλάθλων αναφορικά με τη συμμετοχή τους στη σχεδίαση του νέου λεωφορείου της ομάδας, η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 δίνει μία μέρα παράταση στην αποστολή των σχεδίων έως και την Δευτέρα (25/5). 

Έτσι λοιπόν μέχρι την Δευτέρα (25/5) στο e-mail της ΠΑΕ [email protected] θα μπορείτε να στέλνετε τα σχέδια σας έτσι ώστε να τεθούν στην ψηφοφορία η οποία θα γίνει την Τρίτη (26/5).

Συγκεκριμένα, η ανάδειξη του νικητήριου σχεδίου θα προκύψει έπειτα από την αποστολή e-mail στην ΠΑΕ την ίδια μέρα (26/5) σε μία διαδικασία που θα είναι απλή και εύκολη για όλους. Η ΠΑΕ έχει δώσει από έναν αριθμό στο κάθε σχέδιο (π.χ. 1,2,3 - δείτε παρακάτω) και ακολούθως στέλνοντας τα e-mail σας με τον αριθμό που αντιστοιχεί στο σχέδιο που σας αρέσει θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

Ενδεικτικά παρουσιάζουμε κάποια σχέδια που ήδη έχουν φτάσει στο e-mail της ομάδας μας, με την κωδική ονομασία που θα έχουν στην ψηφοφορία της Τρίτης (26/5). 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι απαραίτητο για όλους όσοι έχουν σχεδιάσει να αποστείλουν στην ΠΑΕ (όσοι δεν το έχουν κάνει) και την πίσω όψη του λεωφορείου. 

Αριθμός 1: 

1a.jpg

1b.jpg

Αριθμός 2:

2.jpg

Αριθμός 3:

3.jpg

Αριθμός 4: 

4.jpg

Αριθμός 5:

5.jpg

5a.jpg

Αριθμός 6: 

6.jpg

Υποστήριξη: SilkTech