Οι μεγάλες διοργανώσεις της Πάτρας

Τετάρτη, Μάρτιος 7, 2018 - 11:50πμ

Αθλητικό επίκεντρο γίνεται η Πάτρα καθώς μεγάλες διοργανώσεις θα φιλοξενηθούν στην πόλη, καθημερινά δε προστίθενται νέες!

Οπως έγινε γνωστό η Πάτρα ανέλαβε τη διοργάνωση των πανελληνίων πρωταθλημάτων μπάντμιντον παίδων - κορασίδων και νέων ανδρών - νέων γυναικών! Θα διεξαχθούν από κοινού στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου.

Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός του 2018 στην Πάτρα, αφού θυμίζουμε πως μετά το Ολ Σταρ Γκέιμ του μπάσκετ, έχουμε το ευρωπαϊκό της ιστιοπλοΐας, το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών - γυναικών, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τοξοβολίας τον Ιούνιο, το πανελλήνιο πρωτάθλημα open-water τον Ιούλίο στην προβλήτα της αγίου Νικολάου, το πανελλήνιο πρωτάθλημα στρατέγκο, το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, και τόσα άλλα ακόμα, πέραν ασφαλώς του 31ου Χ-Plosiv πανελληνίου πρωταθλήματος τάε κβον ντο, στο «Δημήτρης Τόφαλος», που ξεκινάει το απόγευμα της Πέμπτης (8/3) με τη ζύγιση των αθλητών.

Κι όλα αυτά σε μια πόλη που χάρη στις ομάδες της (Παναχαϊκή, Προμηθέα, Αχαϊκή, Διαγόρα, Απόλλωνα, ΝΟΠ, ΝΕΠ, ΝΗΡΕΑΣ, ΕΑΠ, Ολυμπιάδα, Έσπερο και τόσες ακόμα) πρωταγωνιστεί κάθε σαββατοκύριακο στα γήπεδα όλης της χώρας!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech