Οι Έλληνες της Μελβούρνης ευχαρίστησαν τον Τσιτσιπά-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Ιανουάριος 27, 2019 - 8:01πμ

Σε ειδική εκδήλωση, που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας, στον ημιώροφο του Ελληνικού κέντρου, οι Έλληνες της Μελβούρνης, ευχαρίστησαν τον Στέφανο Τσιτσιπά, για τις στιγμές ευτυχίας που τους χάρισε, φωτογραφήθηκαν μαζί του και ανανέωσαν το ραντεβού τους, με τον Έλληνα τενίστα, για του χρόνου.

Παρόντες ήταν ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Μελβούρνη, Δημήτριος Μιχαλόπουλος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Περθ, Αντώνης Κολιάδης καθώς και εκπρόσωποι από τον ομογενειακό και επιχειρηματικό χώρο.

Τον Στέφανο Τσιτσιπά συνόδευαν ο πατέρας και προπονητής του Απόστολος Τσιτσιπάς, η αδερφή του Ελισάβετ, ο αδερφός του -επίσης τενίστας- Πέτρος και ο μάνατζέρ του, Νίκος Τζέκος.

"Δεν είμαι ο John McEnroe, αλλά έχω μερικές ερωτήσεις για σένα," είπε στον Τσιτσιπά, ο Βασίλης Παπαστεργιάδης, πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας.

"Ο McEnroe δεν κρατάει χαρτιά με ερωτήσεις," του απάντησε, με εύθυμη διάθεση, ο Τσιτσιπάς.

Ερωτηθείς από τον κ. Παπαστεργιάδη για το τι θα πάρει μαζί του από το φετινό Australian Open, ο Στέφανος απάντησε ότι θα πάρει μόνο τα θετικά στοιχεία.

"Έμαθα ό,τι μπορώ και παίζω καλά υπό πίεση, ξέρω ακριβώς ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο. Έμαθα πολλά αυτή την εβδομάδα," είπε ο τενίστας, εξηγώντας ότι ο Ναδάλ δεν του άφησε κανένα περιθώριο να κερδίσει και ότι θα δουλέψει σκληρά, για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται αγωνιστικά ο Ισπανός.

Σχολιάζοντας την υποστήριξη που έλαβε αυτό το διάστημα, τόσο από ομογενείς όσο και από Αυστραλούς, είπε, ότι ήταν η μεγαλύτερη που έχει λάβει, στην καριέρα του, μέχρι στιγμής.

Υποστήριξη: SilkTech