Οι εγγραφές για το Run Greece Πάτρας

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 21, 2022 - 5:00μμ
Ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Αντίστροφα μετά το Run Greece Πάτρας και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργάνωσης, ισχύουν τα εξής:

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ
Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE Πάτρα (Αγώνες 10χλμ, 5χλμ & Παιδιών) υποβάλλονται online μέσω της παρούσας ιστοσελίδας (αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ).
ΗΛΙΚΙΕΣ & ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αγώνας 10χλμ: Όριο εγγραφών 500 δρομείς (γεννημένοι το 2011 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας 5χλμ: Όριο εγγραφών 1.100 δρομείς (γεννημένοι το 2011 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας Παιδιών 1000μ.: Όριο εγγραφών 400 παιδιά (γεννημένα το 2011, 2012).
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΛΟΓΩ COVID-19
Εγγραφή & συμμετοχή στη διοργάνωση του Run Greece 2022 επιτρέπεται σε:
Εμβολιασμένους ή νοσήσαντες 95% (με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ) και έως 5% μη εμβολιασμένους ή μη νοσήσαντες.
Μη εμβολιασμένους ενήλικους συμμετέχοντες (18 ετών και άνω) με PCR εντός 72 ωρών ή Rapid Test* εντός 48 ωρών, με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.
Μη εμβολιασμένους ανήλικους συμμετέχοντες (κάτω των 18 ετών) με επίδειξη self test εντός 24 ωρών πριν τον αγώνα.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, στο βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους επιτυχώς μέχρι και την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).
Νέες εγγραφές μετά τις 27 Σεπτεμβρίου δεν θα γίνονται δεκτές.
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή τους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 ευρώ.
Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται:
1. Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας αμέσως μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής online,
2. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 67 2714 8161 983
ΙΒΑΝ: GR 04 0171 7270 0067 2714 8161 983
Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (email: [email protected]).
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αιτήματα για ακύρωση εγγραφής δεν θα γίνονται δεκτά και δεν θα πραγματοποιείται καμία επιστροφή συνδρομής συμμετοχής.
Σε περίπτωση ακύρωσης της διοργάνωσης του Run Greece 2022 με απόφαση της Πολιτείας εξαιτίας ενδεχόμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού ή εξ αιτίας άλλου λόγου ανωτέρας βίας, θα πραγματοποιείται αναγκαστική μεταφορά της εγγραφής κάθε δρομέα στην επόμενη διοργάνωση του Run Greece Πάτρα. Το ίδιο θα ισχύσει σε περίπτωση περιορισμού του αριθμού των συμμετεχόντων με απόφαση της πολιτείας, όσον αφορά τους υπεράριθμους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα προσδιορισθούν με σειρά προτεραιότητας εγγραφής.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ
Ηλεκτρονικό μήνυμα με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας θα σταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας. Οι επιβεβαιωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβής του.
Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε ορθώς στην αίτηση συμμετοχής που συμπληρώσατε, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu "Λίστες Εκκίνησης - ΠΑΤΡΑ" που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους για τον αγώνα.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης μία ημέρα πριν από τον αγώνα.

Υποστήριξη: SilkTech