Οι ανακοινώσεις της ΕΑΠ

Τρίτη, Ιούνιος 12, 2018 - 1:06πμ

Η διοίκηση της ΕΑΠ εξέδωσε ανακοινώσεις, με τις οποίες συγχαίρει τον Προμηθέα και εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στον Προμηθέα

Η Διοίκηση της ΕΑΠ θέλει και δημόσια να συγχαρεί τον Προμηθέα για την κατάκτηση της 4ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα της STOIXIMAN.GR Basket League. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στη διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο, στους παίκτες και σε όλα τα μέλη της ομάδας του Προμηθέα, ο οποίος αναδείχτηκε «πρωταγωνιστής» στο φετινό πρωτάθλημα κάνοντας υπερήφανη την Πάτρα, αλλά και ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια η οποία για ακόμη μία φορά αποδεικνύει ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες διατηρεί υψηλά τον πήχη και στο μπάσκετ.

Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο και αισιόδοξο το γεγονός ότι η Πάτρα, με ιστορία στην καλαθοσφαίριση, συνεχίζει να αποτελεί γενέτειρα σημαντικών ομάδων που συναγωνίζονται επάξια συλλόγους με μακρά ιστορία και διαδρομή.

Τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους και είμαστε βέβαιοι ότι η δυναμική αυτή «παρέα» θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος και ρυθμό για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και την επόμενη ημέρα του επαγγελματικού μπάσκετ.

Συλλυπητήρια για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

H Διοίκηση της Ε.Α.Π. (Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών) εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενός ανθρώπου που με τις ιδέες, την αγάπη και την ανιδιοτελή του προσφορά έθεσε τις βάσεις για την εξέλιξη του ελληνικού μπάσκετ.

Κατάφερε με πείσμα, θέληση και υπομονή να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα εντός και εκτός Ελλάδος αποδεικνύοντας πως το ελληνικό μπάσκετ έχει μέλλον διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον αθλητισμό.

Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό ήταν αδιαπραγμάτευτη, γι' αυτό άλλωστε και υπηρέτησε το σύλλογο μέχρι το τέλος της ζωής του.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού και ευρύτερα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης είναι σίγουρα φτωχότερη μετά την απώλειά του.

Υποστήριξη: SilkTech