Οφρυδόπουλος: «Να δείξουν λίγο περισσότερο σεβασμό στην Παναχαϊκή»

Κυριακή, Ιανουάριος 20, 2019 - 7:31πμ

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και γενικότερα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να πω, γιατί αυτό είναι και το πιο σημαντικό, ότι σήμερα έπαιξαν δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα που δίκαια βρίσκεται ψηλά στις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και κοινή διαπίστωση νομίζω είναι ότι έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, υψηλότερου επιπέδου από ένα παιχνίδι Β’ Εθνικής, με δύο ομάδες με διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι τους βέβαια, αλλά δύο πάρα πάρα πολύ καλές ομάδες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πλατανιά γιατί πραγματικά μου έκανε εντύπωση πλησιάζοντας προς το τέλος του Α γύρου, και καταλάβαμε όλοι γιατί βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Από κει και πέρα, εμείς προσεγγίσαμε το παιχνίδι μας, έτσι κι αλλιώς με τη στρατηγική μας, με τη τακτική μας που έχουμε σχεδόν σε όλα τα γήπεδα ώστε να πρωταγωνιστούμε μέσα στο γήπεδο, να κρατήσουμε τη μπάλα μας, να δημιουργήσουμε φάσεις, πολλές περισσότερες σήμερα από τα πλάγια, λόγω του σχηματισμού το 3-5-2 που παίζει ο αντίπαλος, και να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τους δύο φορ τους, οι οποίοι έχουν κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα έως τώρα, συν τις αντεπιθέσεις σε μεγάλο ποσοστό το περιορίσαμε.

Νομίζω εμείς ήμασταν και στα 90’, 95’ , που όρισε ο διαιτητής, σε θέση οδηγού στον αγώνα και δικαιωθήκαμε στο τέλος. Νομίζω ότι οι τρεις βαθμοί είναι άξιοι, η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη από τον Πλατανιά συνολικά και επίσης το σημαντικό είναι για εμάς ότι μπορούμε πλέον έχοντας ένα ρόστερ με εξαιρετικούς παίκτες και εξαιρετικά παιδιά να διαχειριζόμαστε και τις μέρες μας αυτές από τα παιχνίδια του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος μη χάνοντας ποιότητα μέσα στο αγωνιστικό χώρο.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα. Σαφέστατα και βλέπουμε ότι είναι κάποιες στιγμές μέσα στο γήπεδο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έγινε, που φαίνεται η αδυναμία της Παναχαϊκής όσον αφορά εξωτερικούς παράγοντες, που μας έχουν στοιχίσει έως τώρα, και που έλαβε χώρα και σήμερα, γιατί το μοναδικό εργαλείο δικό μας μέσα στο γήπεδο είναι το ταλέντο των παικτών μας, η ποιότητά τους, η δουλειά τους μέσα στην εβδομάδα, και η εργασία τους κάθε Κυριακή.

Τα υπόλοιπα είναι δουλειά άλλων, και οφείλουν να δείξουν λίγο περισσότερο σεβασμό στην Παναχαϊκή. Τελείωσε ο αγώνας, ήταν πολύ σημαντικός για εμάς, οι τρεις βαθμοί σήμερα, ώστε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με τους δύο ακόμα επίσης πολύ σημαντικούς αγώνες και εκεί να κοιτάξουμε να δούμε που βρισκόμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε.

Έτσι κι αλλιώς το έχουμε ξαναπεί, και απλά αφού τελειώνει το παιχνίδι, οφείλουμε να το πούμε άλλη μια φορά. Λοιπόν, συγχαρητήρια στους παίκτες μας, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που έχει φτιάξει μέσα στο γήπεδο και βοηθάει τα παιδιά εξάλλου αυτοί οι δύο είναι οι πρωταγωνιστές σήμερα, και από δω και πέρα να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε σύντομα ένα ταξίδι με έναν επαναληπτικό στην Θεσσαλονίκη ο οποίος είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας».

Υποστήριξη: SilkTech