Οφρυδόπουλος: «Έγιναν αλλόκοτα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο…»

Κυριακή, Μάρτιος 18, 2018 - 10:02μμ

Υπερήφανος από την προσπάθεια της ομάδας και των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής τόνισε την ανωτερότητα της ομάδας του στο σημερινό ντέρμπι με τον Άρη ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει υπαινιγμούς για την διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου:

Οφρυδόπουλος: «Να εκφράσω τη χαρά μας, για αυτό που συνέβη σήμερα και το οποίο μέσω της ΕΡΤ-3 φάνηκε σε όλη την Ελλάδα. Εδώ και ενάμιση χρόνο κάνουμε μία νέα προσπάθεια και φτάσαμε αυτή την εποχή να παίζουμε τέτοιο ματς.

Νομίζω ότι ευχαριστήθηκε ο κόσμος, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Ο Άρης δεν είχε ποτέ φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Μόνο μία με τον Κάσσο. Νικήσαμε κατά κράτος μέσα στο γήπεδο, η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη και αυτό που αρχίσαμε φέτος, θα το τελειώσουμε.

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για το 2-0, δυστυχώς έγινε το 1-1. Υπήρχαν πράγματα αλλόκοτα στον αγωνιστικό χώρο. Η Παναχαϊκή έχει επίπεδο, κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά όσο κομψά γίνεται να το πω, έγιναν πράγματα αλλόκοτα.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλές αγωνιστικές, μπορεί σε μία-δύο αγωνιστικές να γίνουν τα πάνω κάτω. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, νομίζω ότι η Παναχαϊκή υπήρχε μόνο στο γήπεδο. 1-0 το πρώτο ημίχρονο, 60-40 κατοχή. Ο αντίπαλος δεν υπήρχε».

Σε ερώτηση για το τι εννοεί λέγοντας «αλλόκοτα» είπε: «Όλοι καταλαβαίνουν, όλοι είναι από την ίδια χώρα. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος, είναι πιο έξυπνος από εμάς».

Αν προλαβαίνει η Παναχαϊκή την άνοδο: «Η Παναχαϊκή έχει κρατήσει μία σταθερότητα. Αξίζει ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά, γιατί διαχειρίζονται ήττες και βρισκόμασταν ψηλά. Μπορεί σε δύο αγωνιστικές οι 7 βαθμοί να γίνουν 1 ή 15».

Αν είναι ο στόχος η άνοδος: «Ο στόχος δεν αλλάζει. Όπου τερματίσουμε θα το αποδεχτούμε. Νομίζω ότι η σημασία έχει πως μία ομάδα που ξαφνικά έπαιζε στο Ζευγολατιό, τώρα έπαιζε ντέρμπι με τον Άρη».

Ηλίας Πολίμος: «Μπράβο στον κόσμο μας. Για το κλίμα και αυτό που δημιούργησαν. Πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα, γιατί αποδείξαμε ότι είμαστε παλικάρια, με την εμφάνισή μας. Όποιος είδε σήμερα το ματς κατάλαβε ότι ήμασταν καλύτεροι. Σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού».

Δημήτρης Σπανός (προπονητής Άρη): «Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω πράγματα τα οποία όταν έφυγα από εδώ δεν περίμενα να τα δω στην Παναχαϊκή. Υγεία, σοβαρότητα και νομίζω είμαστε υπόχρεοι απέναντί τους γιατί η Παναχαϊκή μας υποδέχτηκε άριστα και θα επιστρέψει εκεί που πρέπει σύντομα.

Ζηλεύω το Σωκράτη, γιατί αυτά που έχει αυτός εδώ, εγώ δεν τα έζησα. Όσον αφορά το παιχνίδι, αυτό ήταν αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής των δύο ομάδων».

Υποστήριξη: SilkTech