Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Αυγενάκη για τους Παράκτιους της Πάτρας

Πέμπτη, Φεβρουάριος 16, 2023 - 12:01πμ
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού της ΝΕ Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία: 

Κρείττον του λαλείν το σιγάν, κ. Αυγενάκη

Ο Υπουργός (διάλυσης και χειραγώγησης του) Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης πρόσφατα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής κατά την συζήτηση σχετικού αθλητικού νομοσχεδίου τόλμησε να αναφερθεί στην Ο.Ε. των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές κατά την προσφιλή του τακτική για την οικονομική διαχείριση της προετοιμασίας των αγώνων, χωρίς στοιχεία παρά με την...απειλή της αποκάλυψης οικονομικών λαθών από τους ορκωτούς λογιστές που ως γνωστό ακόμη ψάχνουν!

Επειδή δεν μπορεί κανένας να καταλογίσει στην ΟΕ των παράκτιων μεσογειακών τον παραμικρό ψόγο οικονομικής διαχείρισης από τους ανθρώπους που είχε ορίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε τον υπουργό αθλητισμού να καταθέσει άμεσα ότι στοιχείο διαθέτει διαφορετικά θα θεωρείται ένας κοινός συκοφάντης και πολιτικός λασπολόγος!

Του θυμίζουμε ότι οι δικοί του άνθρωποι που διεξήγαγαν τους αγώνες μετά την κυβερνητική αλλαγή του 2019, ακόμη δεν έχουν κλείσει λογιστικά τις οικονομικές τους εκκρεμότητες προς τους παρόχους των αγώνων και γι αυτό, καλό θα είναι, αν δεν έχει να μας πεί κάτι συγκεκριμένο, ''κρείττον σιγάν''.

Υποστήριξη: SilkTech