Ο Πήγασος έκανε περίπατο, 6-1 τον Λέοντα Αλισσού

Δευτέρα, Μάιος 28, 2018 - 12:03μμ

Με το ευρυ σκορ 6-1 επικράτησε ο Πήγασος Μπεγουλακίου  του Λέοντα Αλισσού, στο "Κ. Ζάρρας" στο Σαραβάλι, την Κυριακή (27/5) για την 6η και τελευταία αγωνιστικη των Playout Α'.

Ήταν ένα αδιάφορο παιχνίδι και απο τις δυο ομάδες, αφού ο Πήγασος κερδισε την παραμονή του στην κατηγορία και ο Αλισσός είχε ήδη υποβιβαστεί.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Στουπάκης στο 18' με δυνατό σουτ στην μεγάλη περιοχή. Ο Αλισσός ισοφάρισε προσορινά με τον Σιδέρη τέσσερα λεπτά μετά. Στο 26' ο Μπαλάσης βρήκε εξαιρετικά τον Σπουπάκη στην άλλη πλευρά του γηπέδου, με τον επιθετικό να πετυχαινει και δεύτερο γκολ. Ο Γεωργόπουλος οχτώ λεπτά αργότερα, έδωσε ασίστ στον Μπαλάση, ο οποίος σε κενή εστία διαμόρφωσε το 3-1. Στο 40' ο Γεωργόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 4-1 σε τετ α τετ, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δευτερο μέρος, οι δύο ομάδες έπαιζαν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, είχαμε όμως και πάλι γκολ. Στο 48' ο Στουπάκης πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα δοκιμάζοντας το πόδι του λίγο πιο μπροστά απ' το κέντρο κάνοντας το 5-1. Ο Μπαλάσης διαμορφωσε το τελικό 6-1 με όμορφη ενεργεια και σουτ στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα.

Το αξιοσημείωτο του αγώνα ήταν η συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα του Αλισσού, του Ντόσκα, όντας σε ηλικία 58 ετών.

Διαιτητής: Νικόλαος Μιχαλοπουλος, βοηθοί: Χρηστος Τσιρογιάννης, Κωνσταντίνος Θωμόπουλος.

Πήγασος Μπεγουλακίου: Μερκαντώνης, Γιαννόπουλος, Τακουμάκης, Πύρρης, Αθανασόπουλος, Κατσαίτης (71' Αναγνωστόπουλος), Μάχος, Μασούρας, Γεωργόπουλος, Στουπάκης (54' Κολώνης), Μπαλάσης (65' Πανίτσας). Αναπληρωματικοί: Καραλής
Λέων Αλισσού: Τραχάνης, Σοφιανός, Μιχαλόπουλος, Ξυπολιάς, Μεντζελόπουλος, Λαζανάς, Λάτσης, Σιδέρης, Δρούσκας, Κοσιώνης, Ντόσκας.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Υποστήριξη: SilkTech