Ο Πατρινός Φίλιππος Καραμπέτσος στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ

Σάββατο, Αύγουστος 26, 2023 - 2:00μμ
Σε επίσημη προσθήκη στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης, προχώρησε η Ένωση

Στο πλευρό του προπονητή, Νίκου Βενετόπουλου, θα είναι πλέον και επίσημα ο Πατρινός Φίλιππος Καραμπέτσος, αφού ανακοινώθηκε η προσθήκη του, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας πόλο της ΑΕΚ.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχει ως εξής: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ανδρικής ομάδας Πόλο, Φίλιππος Καραμπέτσος, αναλαμβάνει θέση στο τεχνικό επιτελείο του Νίκου Βενετόπουλου.
Ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που ανέδειξε η ελληνική υδατοσφαίριση, που τίμησε και τα χρώματα του Συλλόγου μας, θα βρίσκεται στο πλευρό του τεχνικού μας.
Ο Φίλιππος Καραμπέτσος δήλωσε στο aek.gr: «Ευχαριστώ πολύ την ΑΕΚ και τον κ. Πάνο Μιχαλόπουλο για την τιμητική πρόταση που μου έγινε να στελεχώσω το προπονητικό τιμ της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στον οργανισμό της ΑΕΚ και θα προσπαθήσω αυτή η ιστορική ομάδα να μεγαλώσει στο χώρο της υδατοσφαίρισης. Εύχομαι υγεία και με πολλή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί από τη διοίκηση».
Φίλιππε, καλή επιτυχία στο νέο σου πόστο!».

Υποστήριξη: SilkTech