Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια υπερήφανος υποστηρικτής της Κατερίνας Στεφανίδη

Τετάρτη, Μάρτιος 20, 2019 - 11:31πμ

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360° Ενέργειες» για τη στήριξη του αθλητισμού και την ενίσχυση Ελλήνων αθλητών, ανακοίνωσε διετή χορηγική συνεργασία με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη, ως υπερήφανος υποστηρικτής των προσπαθειών της.

Επιδίωξη του Ομίλου αποτελεί η στήριξη αθλητών που λειτουργούν ως πρότυπα για την ελληνική κοινωνία, αποδεικνύοντας ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη συνεχή προσπάθεια όλα είναι δυνατά. Ο Όμιλος εδώ και χρόνια συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της ελληνικής κοινωνίας, της εθνικής οικονομίας, αλλά και των αθλητικών ιδεωδών, όπως η ευγενής άμιλλα, το πάθος, το ήθος και η αφοσίωση στον στόχο, αξίες τις οποίες πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η αθλήτρια, εκμεταλλευόμενη ένα σύντομο διάλειμμα από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και την παραμονή της στην Αθήνα, έδωσε το παρών σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Όμιλος την Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019, στα κεντρικά του γραφεία στο Μαρούσι, για την έναρξη της διετούς χορηγικής συνεργασίας τους. Εργαζόμενοι του Ομίλου υποδέχθηκαν την αθλήτρια, τη συνεχάρησαν για τις επιδόσεις της, φωτογραφήθηκαν μαζί της και έλαβαν υπογεγραμμένα αναμνηστικά καπέλα.


H Χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ κα Κατερίνα Στεφανίδη με εργαζομένους της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ που την υποδέχθηκαν θερμά στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη θερμή τους υποδοχή και τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την πολύτιμη υποστήριξη στις προσπάθειές της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «ο Όμιλος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ανάπτυξη του ελληνικού Αθλητισμού, στηρίζοντας έμπρακτα αθλητές σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα, συμβάλλοντας ενεργά με κάθε τρόπο στις προσπάθειές τους».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η χρυσή Ολυμπιονίκης επισκέφθηκε κεντρικό πρατήριο της ΕΚΟ -θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου- στην Κηφισιά, όπου παρέλαβε δωροκάρτα της εταιρείας και πραγματοποίησε ανεφοδιασμούς με καύσιμα κίνησης σε οχήματα τυχερών οδηγών που επισκέφτηκαν το εν λόγω πρατήριο.

Η συνεργασία αυτή αναδεικνύει την αρωγή του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στην ανάπτυξη του ελληνικού Αθλητισμού, ενισχύοντας νέους και καταξιωμένους αθλητές. Στόχος του Ομίλου αποτελεί, αφενός, η στήριξη της καθημερινής προσπάθειας των αθλητών, παρέχοντάς τους εφόδια για την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων και την περαιτέρω εξέλιξή τους και, αφετέρου, η έμπνευση και παρακίνηση της νέας γενιάς αθλητών, προάγοντας τα Αθλητικά Ιδεώδη.


Από αριστερά ο Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Γιώργος Καλαφατάκης, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Ομίλου κ. Γιάννης Κορωναίος, η Χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κα Κατερίνα Στεφανίδη και η Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής
Υποστήριξη: SilkTech