Ο Ολυμπιακός έτοιμος για τους ομίλους του Europa League

Πέμπτη, Αύγουστος 30, 2018 - 12:54μμ
eurokinissi.gr

Το τελευταίο «εμπόδιο» που τον χωρίζει από τους ομίλους του Europa League θα προσπαθήσει να ξεπεράσει απόψε (30/8, 21:45) ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπέρνλι στην Αγγλία, στον αγώνα ρεβάνς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, και θα παλέψουν για την πρόκριση με παρακαταθήκη το προβάδισμα πρόκρισης που πήραν στο πρώτο παιχνίδι, όταν νίκησαν 3-1 τους «κλάρετς» στο «Γ.Καραϊσκάκης». 

Εφόσον τα καταφέρουν, οι Πειραιώτες θα δώσουν το «παρών» στη φάση των ομίλων του Europa League μαζί με άλλες 20 νικήτριες από τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Εκτός από το σκορ της πρώτης συνάντησης, η πειραϊκή ομάδα βρίσκει την αντίπαλό της να προέρχεται από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων.

Η άμυνα, που πέρυσι αποτέλεσε το όπλο της ομάδας του Σον Ντάις στην πορεία προς την 7η θέση της Premier League, θυμίζει μέχρι τώρα… ελβετικό τυρί.

Στο πρωτάθλημα έχει δεχθεί επτά γκολ σε τρεις αγώνες, συν τα τρία από τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να είναι 18η με μόλις ένα βαθμό.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα, καθώς αυτός ο αγώνας προσφέρεται για να προσπαθήσει η Μπέρνλι να κάνει μια νέα αρχή, αντιστρέφοντας το κακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει στην αποστολή 22 παίκτες, μεταξύ των οποίων και τις τελευταίες μεταγραφές, δηλαδή Μεριά, Νάτχο, Γκιγέρμε και Κούκα.

Εκτός των προαναφερόμενων ποδοσφαιριστών, συμπεριλήφθηκαν και οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σκαφίδας, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ.

Πηγή

Υποστήριξη: SilkTech