Ο ΝΟΠ στο 3ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης "Νέα Σμύρνη Trophy"

Δευτέρα, Νοέμβριος 6, 2023 - 8:00μμ
Ο ΝΟΠ θα συμμετάσχει σε δύο κατηγορίες του τουρνουά : Μίνι Παίδων (2011+) & Προμίνι Παίδων (2013+)

Στην Αθήνα βρέθηκε την Κυριακή το πρωί, η αποστολή των ομάδων πόλο Προ- μίνι (Κ11) και Μίνι-παίδων (Κ13) για την εναρκτήρια συμμετοχή στους αγώνες του τουρνουά που συνδιοργανώνει ο Πανιώνιος ΓΣΣ και ο ΑΟΝΣ Μίλων.
Το τουρνουά με την ονομασία 3ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης «Νέα Σμύρνη Trophy 2023-24, και την συμμετοχή πολλών ομάδων σε τέσσερεις κατηγορίες των υποδομών υδατοσφαίρισης είναι υπό την αιγίδα και την σημαντική αρωγή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) και του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Οι αγώνες διεξάγονται σε επιλεγμένα σαββατοκύριακά στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, και το τουρνουά θα διαρκέσει μέχρι Μάρτιο. Ο ΝΟΠ θα συμμετάσχει σε δύο κατηγορίες του τουρνουά : Μίνι Παίδων (2011+) & Προμίνι Παίδων (2013+)
Την αποστολή του ΝΟΠ στην Αθήνα που αποτελείται από 29 νεαρούς αθλητές συνόδευσε το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών πόλο με επικεφαλής τον Μιχάλη Μπαρτζελά, και τους Θεόδωρο Ρουμάνο, Αλέξανδρο Χάλα και Λία Μπαρτζελά. Μαζί στην Αθήνα και οι υπεύθυνοι των ομάδων Μαρία Παπούλια και Γιώργος Κυριακόπουλος.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που κολυμπούν

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που κολυμπούν

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που κολυμπούν και πισίνα

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

45 7-16 21-1 ΥΠΟ ΤΗΝ ÎΙΓΙÎΑ KOE ΝΕΑΙ ΙΜΥΡΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ HOTMATEMPIPE"

Υποστήριξη: SilkTech