Ο ΝΟΠ φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του την αποστολή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Κυριακή, Δεκέμβριος 10, 2023 - 10:00πμ
Το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους «Πατρέας»

Με αφορμή το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους «Πατρέας» που διοργανώθηκε στην Πάτρα, ο ΝΟΠ φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του την αποστολή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Η απλή αθλητική αρωγή προς την ομάδα ξιφασκίας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης διευθετήθηκε στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας φιλίας μεταξύ του μέλους του ΝΟΠ Θ. Μανθόπουλου και του εφόρου του Ηρακλή. Αποτέλεσμα της φιλοξενίας ήταν μια ιδιαίτερα τιμητική ευχαριστήρια επιστολή που απευθύνθηκε προς τον Όμιλο από την διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της συμπρωτεύουσας.
Ο ΝΟΠ από την πλευρά του σκοπεύει να επεκτείνει την συνεργασία προσκαλώντας τις ομάδες κολύμβησης ή υδατοσφαίρισης του Ηρακλή σε φιλοξενία και κοινή προετοιμασία στην Πάτρα. Παρόμοιες ενέργειες αποτελούν καταστατική αρχή και επιδίωξη για τον ΝΟΠ, καθώς ο αθλητισμός ενώνει και δημιουργεί ανιδιοτελείς σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των θεσμικών σωματείων, ενώ εδραιώνει φιλίες ανάμεσα στους αθλητές και αθλήτριες αυτών.
Ευχόμαστε στα παιδιά του Ηρακλή επιτυχίες και διακρίσεις στην δύσκολη αγωνιστική προσπάθειά τους.
Συγχαρητήρια στον Αχαϊκό Σύλλογο Ξιφασκίας για την διοργάνωση του τουρνουά που αναδεικνύει την Πάτρα ως μια ελκυστική και φιλόξενη πόλη.
Να ενημερώσουμε ότι οι αγώνες ξιφασκίας διοργανώθηκαν από τον από τον Αχαικό Σύλλογο Ξιφασκίας «Μέγας Αλέξανδρος» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, με την συμμετοχή 90 αθλητών από 20 συλλόγους της Ελλάδος στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος».

Υποστήριξη: SilkTech