Ο μπασκετμπολίστας του Κόροιβου που έκλεψε καρδιές (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 10, 2020 - 11:05πμ

Εντυπωσίασε ο πρώην μπασκετμπολίστας του Κόροιβου Αμαλιάδας (και ακολούθως του Τρίτωνα) Ανδρέας Αθανασόπουλος στο ξεκίνημα του GNTM 3.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος πέρασε με τέσσερα «ναι» στο bootcamp και έδειξε πως θα πρωταγωνιστήσει στο παιχνίδι. Είναι 19 ετών, σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, καθώς η οικογένειά του διατηρεί την τοπική επιχείρηση «Φυτώρια Αμπέλου Αφοί Αθανασόπουλοι».

Ο 19χρονος Ανδρέας άνοιξε τη πόρτα του πλατό του GNTM 3 και εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές. Οι πρώτες αντιδράσεις των κριτών όταν αντίκρισαν το νεαρό μοντέλο ήταν θετικές.

Η Βίκυ Καγιά βλέποντας την σύντομη πασαρέλα του Ανδρέα Αθανασόπουλου από την Αμαλιάδα, αναφώνησε δυο φορές «wow» ενώ η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε πως θέλει να τον... υιοθετήσει.
«Μόλις άκουσα wow της κ. Καγιά σκέφτηκα ότι θα πάει καλά» σχολίασε ο νεαρός.
Ο Δημήτρης Σκουλός ωστόσο, είχε μία ένσταση σχετικά με τον σωματότυπο του νεαρού μοντέλου, καθώς, όπως είπε, χρειάζεται να κάνει γυμναστική.
Ο νεαρός παίκτης εξήγησε πως δεν έχει αμελήσει το σώμα του αλλά είχε πάρει κιλά λόγω διαβάσματος για τις πανελλήνιες.

Ο 19χρονος Ανδρέας Αθανασόπουλος θέλει να κυνηγήσει μια καριέρα στο χώρο της μόδας και τον τελευταίο ένα χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το modelling. «Στόχος μου στο GNTM είναι να εμπλουτίσω τις εμπειρίες μου και να συνεργαστώ με πάρα πολύ καλούς φωτογράφους και σχεδιαστές της Ελλάδας. Το δυνατό μου σημείο είναι πως ότι αναλάβω να φέρω εις πέρας θα το κάνω τέλεια» ανέφερε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο στο βίντεο με το οποίο συστήθηκε στο κοινό.

Υποστήριξη: SilkTech