Ο Μαραντόνα επέστρεψε στους πάγκους και έγινε χαμός στην πρώτη προπόνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 9, 2019 - 11:50πμ

Οι οπαδοί της Χιμνάσια Λα Πλάτα κατέκλυσαν τις εξέδρες για να αποθεώσουν, όπως και όλοι στην ομάδα, τον νέο προπονητή.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αποφάσισε να επιστρέψει στην Αργεντινή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χιμνάσια και ήδη έχει κάνει τους οπαδούς της να παραληρούν.

Δεν είναι και σίγουρο, άλλωστε, ότι θα τους δοθούν αγωνιστικές αφορμές για κάτι τέτοιο, η ομάδα είναι στην τελευταία θέση αυτή τη στιγμή, οπότε απολαμβάνουν το γεγονός ότι έχουν τον Ντιεγκίτο. Γι' αυτό και μετέτρεψαν σε γιορτή την πρώτη προπόνηση της ομάδας με τον νέο προπονητή της.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Ο Μαραντόνα στον πάγκο της Χιμνάσια Λα Πλάτα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ο νέος τεχνικός της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Ο θρυλικός Ντιεγκίτο, που ανάρρωσε από την πρόσφατη επέμβαση στο δεξί του πόδι σε κλινική του Μπουένος Αϊρες, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Χιμνάσια, η οποία αποτελεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μετά τη Ντοράδος και το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας στο Μεξικό.

Μαραντόνα: «Πρόκληση η Χιμνάσια Λα Πλάτα»

Ο 58χρονος διάσημος σταρ ανέλαβε τη Χιμνάσια και έχει στόχο να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών, αφού σε πέντε παιχνίδια έχει τέσσερις ήττες και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. «Η Χιμνάσια είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Είμαι πανευτυχής που επιστρέφω στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο διάσημος τεχνικός.

 

Υποστήριξη: SilkTech