Ο Κριστιάνο χτύπησε αντίπαλο και πήγε να επιτεθεί σε διαιτητή

Τρίτη, Απρίλιος 9, 2024 - 10:14πμ
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η σταθερότητα του χαρακτήρα του δεν είναι το Νο.1 προσόν του

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η σταθερότητα του χαρακτήρα του δεν είναι το Νο.1 προσόν του, μιας και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του για τους λάθους λόγους.
Συγκεκριμένα, στο 86ο λεπτό του ημιτελικού του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας, ανάμεσα σε Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο αντιπάλου του. Αυτή η ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα την απευθείας αποβολή του με κόκκινη κάρτα. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν άρεσε στον "CR7", ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή, έχοντας υψωμένη και σφιγμένη γροθιά.
Η στιγμή που... ύψωσε τη γροθιά του στον διαιτητή:

Εν τέλει δεν χτύπησε τον άρχοντα του αγώνα και αποχώρησε προς τα αποδυτήρια. Βέβαια, αυτό το έκανε γελώντας και χειροκροτώντας ειρωνικά, συνεχίζοντας να εκφράζει τη διαφωνία του με την απόφαση. Πάντως, η ομάδα του αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης μιας και ηττήθηκε με 2-1. Πλέον, μένει να φανεί αν η ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας θα ρίξει μεγαλύτερη… καμπάνα, ή θα προστατεύσει για άλλη μια φορά τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου της χώρας.
Υποστήριξη: SilkTech