Ο Κώστας Πετρόπουλος προτίμησε Φασούλα και όχι Λιόλιο

Κυριακή, Ιούνιος 21, 2020 - 7:00μμ

Μια ακόμη σημαντική «μεταγραφή» έκανε ο Παναγιώτης Φασούλας στη διεκδίκηση της προεδρίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Στο πλευρό της «αράχνης» του ελληνικού μπάσκετ τάχθηκε ο πατρινός Κώστας Πετρόπουλος.

Ο θρυλικός καλαθοσφαιριστής και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής από την Πάτρα αποφάσισε να συμπλεύσει με το τιμ που περιλαμβάνει και άλλα μεγάλα ονόματα, όπως οι Φάνης Χριστοδούλου, Μέμος Ιωάννου, Ευθύμης Ρεντζιάς, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Καράγκουτης και Αναστασία Κωστάκη και να μην υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου.

Αναλυτικά η δήλωση του «Νουρέγεφ»:

«Το άθλημα του μπάσκετ στη χώρα μας διανύει μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους στη σύγχρονη ιστορία του, τόσο σε επίπεδο συλλόγων , όσο κι σ’ αυτό της Ομοσπονδίας!

Οι εξελίξεις στους κόλπους του αθλήματος θα σηματοδοτήσουν το μέλλον του , τις δυνατότητες να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των ημερών!

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία χρειάζεται-επιβάλλεται θα έλεγα- η συστράτευση των ανθρώπων του αθλήματος, πρωταγωνιστών που άφησαν το αποτύπωμα τους στους στίβους, που υπέγραψαν λαμπρές σελίδες του παρελθόντος, που δυστυχώς σήμερα νοσταλγούμε με βαθιά περίσκεψη.

Προσωπικότητες ακτινοβολίας και κύρους ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα , να οδηγήσουν και πάλι τα μπάσκετ στην εξωστρέφεια , στην διαφάνεια, να δώσουν και πάλι όραμα και πνοή στις νέες γενιές να συγκρουστούν με τα δύσκολα , να αναμετρηθούν με το «αδύνατο» για να σκαρφαλώσουν και πάλι στη κορυφή!

Γι’ όλους αυτούς τους λόγους που αφορούν την επόμενη μέρα, την οποία προσωπικά θα ήθελα φωτεινή και αισιόδοξη, μακριά από τη μιζέρια και τη σκοτεινιά στηρίζω για τις εκλογές στην Ομοσπονδία , ολόψυχα την ομάδα του Παναγιώτη Φασούλα με τους Φάνη Χριστοδούλου, Μέμο Ιωάννου, Ευθύμη Ρεντζιά, Δημήτρη Παπαδόπουλο , Γιώργο Καράγκουτη και την αξιότιμη Αναστασία Κωστάκη και δεσμεύομαι να είμαι μαζί τους για ότι αυτοί κρίνουν κι όποτε χρειαστεί , πάντα , όπως το έπραξα πολλές φορές στο παρελθόν, από τη θέση του απλού στρατιώτη!!!

Με εκτίμηση
Κώστας Πετρόπουλος
»

Υποστήριξη: SilkTech