Ο κορωνοϊός και η άθληση

Πέμπτη, Νοέμβριος 5, 2020 - 4:02μμ

Από τον φοιτητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας, Πέτρο Νικολάου, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

«Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα τα έκτακτα μέτρα προστασίας (Β'4829) με τα οποία η τελευταία διέξοδος που είχαμε σε όλη αυτή την μαυρίλα, δηλαδή οι αθλητικές εγκαταστάσεις και το γυμναστήριο του Πανεπιστημίου έκλεισαν θυμίζοντας εποχές των αρχών της δεκαετίας του 1970...

Η κ. Κεραμέως και οι υπόλοιποι υπουργοί έδρασαν χωρίς σχέδιο μέσα στην νύχτα όπως φάνηκε. Θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι κατά του περιστατικού που έγινε με τον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ κ. Μπουραντώνη και σίγουρα τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες.

Όμως δεν είμαστε όλοι οι φοιτητές έτσι θέλουμε τηλε-εκπαίδευση γιατί κατανοούμε την όλη κατάσταση όχι όμως να μην υπάρχει ένας χώρος αθλητισμού να μπορούμε να ηρεμήσουμε από όλο αυτόν τον καταιγισμό μαύρων ειδήσεων.

Γνώμη μου είναι ότι σε λίγο καιρό τα θύματα των ψυχικών ασθενειών και των αυτοκτονιών θα είναι πολύ περισσότερα από αυτά του κορονοϊού.

Επειδή πολλοί φοιτητές δεν έχουμε την δυνατότητα για συνδρομές σε ιδιωτικά γυμναστήρια, θα ήθελα να δείτε το θέμα και να γράψετε για το πως δεν μας αφήνουν καμία διέξοδο ώστε να ξεχαστούμε από όλη αυτή την κατάσταση.

Να σημειώσω πως το γυμναστήριο έκλεισε χωρίς να έχει βρεθεί η παραμικρή υποψία κρούσματος αυτούς τους δύο μήνες που ήταν ανοιχτό».

Υποστήριξη: SilkTech