Ο ΙΟΠ και εκτός των υδάτων της Δυτικής Ελλάδας

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 7, 2023 - 12:00μμ
Οι συμμετοχές του Πατρινού Ομίλου

Η δραστηριότητα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών στην ανοικτή θάλασσα επεκτείνεται και εκτός των υδάτων της Δυτικής Ελλάδας, με την συμμετοχή του πατρινού σκάφους "Bidurik" και κυβερνήτη τον Philip Corbett σε μια σειρά αγώνων στο Σαρωνικό.
Ο πρώτος αγώνας που συμμετείχε η πατρινή αποστολή ήταν ο αγώνας «NIKOLAOS SARIKAVAZIS 2023 » που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου το Σάββατο 02/09/2023 με πλήρωμα τους: Ρούντο Παναγιώτη, Σακελλαρίου Στέλιο-Ραφαήλ και Μπιτσώρη Δανάη, όπου κατέκτησαν την 3η θέση στην κατηγορία τους και την 6η στη Γενική κατάταξη. Η Πατρινή συμμετοχή θα συνεχιστεί με το ίδιο σκάφος και στους αγώνες: « ΚΟΡΦΟΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΝΑΣΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ & ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΩΡΧΗ» 09-10/09/2023 με διοργάνωση του Ναυταθλητικού Όμίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ), και «ΑΓΚΙΣΤΡΙ» 16-17/09/2023 που διοργανώνει ο ΙΟΠ ΔΕΗ – ΝΑΟΕΦΚ.
Η ομάδα Bidourik ευχαριστεί πολύ τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) για την υποδοχή τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στους αγώνες του Σαρωνικού.
Να θυμίσουμε ότι το σκάφος "Bidurik" με τον κυβερνήτη του, Philip Corbett, ήταν αυτό που κατέκτησε την πρώτη θέση στο φετινό Ράλι Ιονίου.

Υποστήριξη: SilkTech