Ο Χάρης Ράντος προπονητής στην Κ-19

Σάββατο, Ιούλιος 2, 2022 - 7:04μμ
Ο Χάρης Ράντος

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ποδοσφαίρου Χάρη Ράντο.
Ο Χάρης Ράντος είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA A και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Κ-19.
Στο παρελθόν έχει εργαστεί στις ακαδημίες του πανεπιστημίου Πατρών, στη Δόξα Παραλίας, στη Νίκη Προαστείου και στον Αετό Πατρών. Επίσης ως ποδοσφαιριστής έχει υπάρξει επαγγελματίας με την Παναχαϊκή.
"Καλωσορίζουμε τον Χάρη Ράντο στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!" αμαφερεται σε ανακοίνωση.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ Κ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ενόψει της νέας περιόδου και με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας μας στην Super League 2 ξεκινά την οργάνωση των Κ ομάδων. Σε αυτό το πλαίσιο την αποκλειστική ευθύνη θα έχει ο Πέτρος Σταθάκης και μαζί με τον Άρη Ρούσσο θα είναι υπεύθυνοι για το διοικητικό κομμάτι της λειτουργίας της Κ-19 που θα συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά και της Κ-17. Οργανωτικός διευθυντής του πρότζεκτ θα είναι ο Άγγελος Ροζής που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής. Ο Αθλητικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Λεωνίδας Κυβελίδης και ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μικές θα είναι οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ, ενώ τεχνικός σύμβουλος και υπεύθυνος σκάουτερ θα είναι ο Κώστας Σωτηρόπουλος. Ο προπονητής καθώς επίσης και όλη η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου που θα αναλάβει τις Κ ομάδες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. 

Υποστήριξη: SilkTech