Ο Ατλας με Νεντέλκοβιτς

Πέμπτη, Αύγουστος 4, 2022 - 9:00πμ
Σε άλλο επίπεδο οι υποδομές

Σε άλλο επίπεδο οι υποδομές του Ατλαντα Πατρών αφού αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Η σχετική ανακοίνωση: "Δεσμευτήκαμε εξ αρχής ,ότι θα κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά μας και αυτό έχουμε κάνει μέχρι τώρα!

Πιστεύουμε επίσης ότι εκπαιδεύοντας τους προπονητές μας, γίνονται καλύτερα και τα παιδιά μας και έτσι μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας!

Η επαφή μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ όλον αυτόν τον καιρό,μιας και αποτελούμε ομάδα μέλος του δικτύου της ΠΑΕ, μας χάρισε την ευκαιρία να γνωρίσουμε, μέσα από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που έλαβαν χώρα όλα τα προηγούμενα χρόνια έναν μοναδικό άνθρωπο, τόσο για το χαρακτήρα του όσο και για την δουλειά του.Τον αγαπήσαμε και θα θέλαμε μια μερα να τον είχαμε στην οικογένεια του Άτλαντα .

Η ημέρα αυτή έφτασε χθες και είναι πλέον μία ημέρα ορόσημο για την ακαδημία μας, μιας και θα είναι μαζί μας απο την θέση του τεχνικού διευθυντή και προπονητή της ακαδημίας μας!!!

Ο λόγος για τον ΙΒΑΝ ΝΕΝΤΕΛΚΟΒΙΤΣ, που από το καλοκαίρι του 2014 είναι στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχοντας αναλάβει αρχικά την Κ15 και στη συνέχεια τις ομάδες Κ14, Κ16 και Κ17. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A Elite Youth, επίσης είχε μια πλούσια καριέρα και σαν ποδοσφαιριστής στην χώρα μας .

ΙΒΑΝ καλωσόρισες στην οικογένεια του Άτλαντα μας!".

Υποστήριξη: SilkTech