Ο Απόλλων έχασε στην Καβάλα 77-57

Σάββατο, Νοέμβριος 2, 2019 - 7:07μμ

Ο Απόλλωνας γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής καθώς έχασε το απόγευμα του Σαββάτου (2/11) με 77-57 από την Ελευθερούπολη στην Καβάλα.

Ηταν η πρώτη του ήττα μετά από 4 συνεχόμενες νίκες.

Στοπ στο σερί του Απόλλωνα Πάτρας έβαλε η Ελευθερούπολη, η οποία ξέσπασε στους Πατρινούς για τις προηγούμενες ήττες και επιβλήθηκε με 77-57. Οι γηπεδούχοι ηταν εξαιρετικοί στην άμυνα, μιας και δεν δέχθηκαν σε κανένα δεκάλεπτο περισσότερους από 17 πόντους, ενώ επιθετικά είχαν τον έλεγχο κάτω από το καλάθι με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μεγάλη διαφορά στο σκορ από νωρίς.

Επιστροφή στην κανονικότητα στην Α2, με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και τον Ολυμπιακό να παίρνουν άνετες νίκες κόντρα σε Οίακα Ναυπλίου, Απόλλων Πάτρας και Αμύντα αντίστοιχα. Πέρασε από την Αμαλιάδα το Ψυχικό. Ντέρμπι στο Μετς με τελικό νικητή το Παγκράτι.
Μεθυσμένη πολιτεία το Αγρίνιο που έφτασε στην 4η νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Φιλίππου Βέροιας. Μεγάλο παιχνίδι στο Μετς, με το Παγκράτι να επικρατεί στο φινάλε της Δάφνης Δαφνίου. Με το διπλό έφυγε από το νέο κλειστό της Καρδίτσας ο Χαρίλαος Τρικούπης. Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη και για το Ψυχικό έναντι του Κοροίβου. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Ανατόλια – Τρίτων 80-64
Καρδίτσα – Χ. Τρικούπης 72-83
Αγρίνιο – Φίλιππος Βέροιας 68-42
Διαγόρας Δρ. – Οίαξ Ναυπλίου 94-82
Ολυμπιακός – Αμύντας 77-58
Ελευθερούπολη – Απόλλων Π. 77-57
Κόροιβος – Ψυχικό 77-86
Παγκράτι – Δάφνη Δ. 76-68

Υποστήριξη: SilkTech