Ο απαγωγέας του Παναγόπουλου αποκαλύπτει το ρόλο του στη Δόξα Δράμας

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 14, 2020 - 7:02μμ

Ο άνθρωπος που είχε εμπλοκή στην απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, Απόστολος Πετράκης αποκάλυψε τον ρόλο που θα έχει στη Δόξα Δράμας.

Ο Απόστολος Πετράκης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ο ιδιοκτήτης της Δόξα Δράμας, αφού του το απαγορεύει ο νόμος, αλλά θα είναι σύμβουλος δύο επιχειρηματιών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Δεν ισχύει αυτό που έχει περάσει προς τα έξω. Δεν αγοράζω εγώ την Δόξα Δράμας αλλά άτομα του περιβάλλοντος μου και εγώ θα τρέξω τις διαδικασίες και θα λειτουργώ ως σύμβουλος τους. Με καλή πρόθεση ανέλαβα να τρέξω κάποιες διαδικασίες. Ο νόμος που κατά τη γνώμη μου είναι λανθασμένος δεν με αφήνει να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Εγώ έκανα λάθη στη ζωή μου και πλήρωσα για αυτά τα λάθη. Θα μπορούσα να κρυφτώ και δεν το έκανα καθώς βγήκα μπροστά, νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αν ο νόμος δεν το απαγόρευε θα ήθελα να ασχοληθώ».

Για τις κατηγορίες που ακούει από τον κόσμο: «Αν ρίχνεις μία πέτρα σε κάθε σκυλί που γαβγίζει δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου, δεν μπορώ να απαντάω στον καθένα ξεχωριστά. Εγώ τουλάχιστον θέλω να συνεχίσω να ζω και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, δεν θα απαντάω σε κάθε καθέναν που έχει κακές προθέσεις. Εγώ εισηγήθηκα στους ανθρώπους να ασχοληθούν με την Δόξα, γιατί είναι μία δυνατή ομάδα με κόσμο και ιστορία! Πρέπει να γυρίσει εκεί που ανήκει».

Αναφορικά με την απαγωγή: «Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί και έχω πληρώσει το τίμημα. Δικάζομαι καθημερινά για κάτι που έγινε πριν 11 χρόνια. Εγώ μόνος μου είπα ότι πρέπει να τιμωρηθώ και έτσι έγινε αλλά δεν έχω ελέφαντα να τον φέρω και να δείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και το αγαπάω δεν το ανακάλυψα χθες. Θα πρέπει να είμαι ο αιώνιος κατηγορούμενος;

Υπάρχουν επιχειρηματίες που βλέπουν αυτό σαν επένδυση για τον χώρο της Μακεδονίας. Άλλοι διαφημίζονται με τον δικό τους τρόπους. Εμείς πήγαμε σε μία ομάδα με κόσμο και θέλουμε να φτιάξουμε κάτι καθαρό. Μόνο ένας χαζός θα ερχόταν στην Δράμα για να στήσει παιχνίδια.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, κ. Πετράκης, που ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Δευτέρα, στις 15.00 στην τηλεόραση «STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Posted by Doxa Dramas FC / ΠΑΕ Δόξα Δράμας on Sunday, September 13, 2020

Το όνομα του Πετράκη που πλέον παίζει στα διοικητικά της Δόξας, είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν, αφού ήταν ένας από τους καταδικασθέντες της απαγωγής του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου. Μάλιστα είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξη του για τη συμμετοχή του στην απαγωγή Παναγόπουλου... «Επέλεξα τον Παναγόπουλο γιατί δε διέθετε προσωπική ασφάλεια παρά μόνον έναν οδηγό. Ήξερα ότι κάθε μέρα πάει στο γραφείο του. Πήγαινα κάθε μέρα για τζόκινγκ κοντά στο σπίτι του στο Καβούρι.

Έφευγε κάθε μέρα την ίδια ώρα με απόκλιση 10 λεπτών. Άρχισα να συνδυάζω διαδρομές, είχα μελετήσει όλους τους δρόμους. Ποτέ δεν επικοινώνησα εγώ με την κ. Παναγοπούλου. Ο διαπραγματευτής δε βρίσκεται σε αυτή την αίθουσα. Υπάρχουν ασύλληπτοι συνεργοί».

Υποστήριξη: SilkTech