Ο Αίολος Αγυιάς ενισχύθηκε με τον Στέλιο Χατζόπουλο

Πέμπτη, Ιούνιος 30, 2022 - 6:20μμ
Ο Στέλιος Χατζόπουλος

Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέλιο Χατζόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Αίολο Αγυιάς», δήλωσε ο νεαρός πλέι-μέικερ και πρόσθεσε: «Ηταν κοινή επιθυμία τόσο δική μου, όσο και της ομάδας μου να πορευτούμε μαζί και τη νέα σεζόν. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Αίολο Αγυιάς να πετύχει τους στόχους του. Η Β΄ Εθνική είναι κάτι καινούργιο για όλους μας. Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση της παραμονής, όμως θέλουμε επίσης να παίξουμε και καλό μπάσκετ και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που βρήκα στον Αίολο Αγυιάς. Το κλίμα στον Οργανισμό είναι φανταστικό και οι διοικούντες, το τεχνικό επιτελείο και οιι συμπαίκτες μου αμέσως με αγκάλιασαν».

Ο Στέλιος Χατζόπουλος είναι 18 ετών, έχει ύψος 1.88μ. και προέρχεται από την Τρίπολη.

Ο νεαρός Αρκάς αθλητής πλέον θα σπουδάζει στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και αυτός ήταν ένας βασικός λόγος για τον οποίο επέλεξε να αγωνιστεί τη νέα σεζόν σε σύλλογο της Αχαΐας.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς κ. Ανδρέας Παπαδημητρίου, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τον θέλαμε για να μας ενισχύσει στην κομβική θέση «1» και να γίνει βασικό γρανάζι της ομάδας μας. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξει μαζί μας ένα νεαρό και τόσο ταλαντούχο παιδί».

Υποστήριξη: SilkTech