O 19χρονος ομογενής ποδοσφαιριστής του Κλίβελαντ που κάνει διακοπές στην Πάτρα

Πέμπτη, Ιούλιος 26, 2018 - 7:11μμ

Ένας από τους καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές του Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, βρέθηκε στην Πάτρα, όχι για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αλλά για διακοπές!

Ο λόγος για τον 19χρονο Χαράλαμπο Τσιραμπίδη, μόνιμο κάτοικο του Κλίβελαντ στο Οχάιο των ΗΠΑ, όπου μένει με τους γονείς του. Ο πατέρας του Ευθύμης ήταν ποδοσφαιριστής στη Δόξα Δράμας, στον Οδυσσέα Κορδελιού και στον Κιλκισιακό, ενώ αρχές δεκαετίας '90 βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό. Η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ, και ο Ευθύμης Τσιραμπίδης έφυγε στις ΗΠΑ όπου και ρίζωσε.

Ο Χαράλαμπος Τσιραμπίδης παίζει μπάλα από 5 ετών, στους Cleveland whitecaps, ενώ φοιτητής πλέον, παίζει με την ομάδα του Κολλεγίου του. Σπουδάζει ιατρική στο Walsh University του Κλίβελαντ και έχει στόχο να γίνει ακτινολόγος. Παράλληλα είναι βασικό στέλεχος της ομάδας, δεξί μπακ, αλλά και αριστερό καθώς «έχει» και τα δύο πόδια. Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει μπάλα στην Ελλάδα, αλλά όπως και να έχει, δεν προτίθεται να φύγει για πάντα από τις ΗΠΑ.

Οσο για τα πρότυπά του; Από την Ελλάδα, όπως είπε στο sportin.gr, θαυμάζει τον Μανωλά και από τους ξένους παίκτες, τον βραζιλιάνο Ντάνι Αλβες.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech