Ο 12ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας στις 21 Ιανουαρίου

Πέμπτη, Δεκέμβριος 7, 2023 - 9:30μμ
Με αγώνες 21 χλμ., 5 χλμ. και 1,5 χλμ.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 θα διεξαχθεί στο Αίγιο ο 12ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας, με αγώνες 21 χλμ., 5 χλμ. και 1,5 χλμ.
Η Αιγιαλεία, μια περιοχή που συνδυάζει τον πλούτο της ιστορίας, τον πολιτισμό, το φυσικό κάλλος και τη γαστρονομία, φιλοξενεί τον 12ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας, που διοργανώνει με υπερηφάνεια ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου "ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ".
Από τον βασιλικό παράδεισο της αρχαιότητας μέχρι τη σύγχρονη Αιγιαλεία του πολιτισμού, οι δρομείς θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Σε αυτήν τη γη των αρωμάτων, των χρωμάτων και των γεύσεων, καλούμε όλους τους λάτρεις του τρεξίματος να συμμετάσχουν σε αυτό το αθλητικό γεγονός.
Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας
Διαδρομές
Ημιμαραθώνιος: Προσφέρει μια μοναδική διαδρομή με το γαλάζιο του Κορινθιακού Κόλπου και τα βουνά της Αχαΐας ως φόντο. Μια πιστοποιημένη διαδρομή με εξαιρετική ομαλότητα, που σας καλεί να γίνετε μέρος μιας αξέχαστης αθλητικής εμπειρίας.
5 χλμ.: Ενας παραλιακός αγώνας με εκκίνηση από την παραλία του Αιγίου, που σας οδηγεί προς την Αλυκή Αιγίου, αγκαλιάζοντας την ομορφιά του Κορινθιακού Κόλπου.
1,5 χλμ.: Ενας επίπεδος αγώνας, απολαυστικός για όλες τις ηλικίες.
Ελάτε να ανακαλύψετε την Αιγιαλεία μέσα από τα δρομικά σας βήματα και να γίνετε μέρος μιας αξέχαστης αθλητικής στιγμής.
Κόστος εγγραφής
Ημιμαραθώνιος: 15€
5 χλμ.: 5€

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας

Υποστήριξη: SilkTech