Ντέρμπι του Παναιγιαλείου με την Αχαϊκή

Σάββατο, Μάιος 22, 2021 - 4:00μμ

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. την ερχόμενη Κυριακή 23 Μαΐου και ώρα 17:00, αντιμετωπίζει την ομάδα της Αχαϊκής στο Δημοτικό Στάδιο της Κάτω Αχαΐας.

Ο αγώνας λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, θα μεταδοθεί όμως διαδικτυακά από την ψηφιακή πλατφόρμα του "Aigialeia tv".

Μπορείτε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=f-DJfD5AEUE να παρακολουθήσετε δωρεάν τον αγώνα που προσφέρει το συγκεκριμένο κανάλι.

Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους ανθρώπους του "Aigialeia tv" για την δυνατότητα που παρέχουν στους φίλους της ομάδας μας, ώστε να μπορούν να την παρακολουθούν.

ΑΧΑΪΚΗ

Η Αχαϊκή Α.Ε. θα πραγματοποιήσει εξόρμηση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Παναιγιάλειο.
Οι κάρτες προς πώληση θα κοστίζουν 5€ 10€ 20€ και 50€.
Η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο απαγορεύεται βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου αλλά η οικονομική ενίσχυση της ομάδας είναι αναγκαία.
Επικεφαλής της προσπάθειας ενίσχυσης, δίπλα στο Δ.Σ είναι ο παλιός γενικός αρχηγός της Β' Εθνικής (81-83) Αντώνης Αθανασόπουλος (Τσαπέλας).
Υποστήριξη: SilkTech