Το ντέρμπι, τα επεισόδια και η γενική παράλυση μιας πόλης

Σάββατο, Νοέμβριος 3, 2018 - 12:45μμ

Τέλειωσε, που να μη γινόταν, το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό, που άφησε πίσω του σκόνη και θρύψαλα και αποκάλυψε τις εγγενείς αδυναμίες, σχεδόν ολόκληρης της πόλης.

Ενα μπάχαλο άνευ προηγουμένου, ένας κακός χαμός. Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

- Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έπεισε πως σώνει και καλά ήθελε το ματς να γίνει στο γήπεδό της. Ακόμα κι αν αυτό δεν ισχύει, φέρει στο ακέραιο την ευθύνη για το γεγονός πως επιτρέπει σε κάθε αξιωματικό της Αστυνομίας να την «τιμωρεί» στέλνοντάς την να παίξει σε ξένα γήπεδα. Το τι έχει ακούσει από μεγάλη μερίδα οπαδών της, δεν φαντάζεστε. Συν τοις άλλοις, η υποβόσκουσα κρίση ήρθε μεγεθυμένη στο προσκήνιο. Οπως και να έχει ήθελε να γίνει το ματς στο γήπεδό της και δεν της πέρασε. Ηττήθηκε και τώρα λούζεται πολλά. Καλά να πάθει!

- Η (τοπική) ΕΛΑΣ: Χρόνια το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να χαρακτηρίζει ακατάλληλα τα γήπεδα. Το έκανε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που το έστειλε να γίνει στο ασφαλές Παμπελοποννησιακό, επειδή λέει, τους σχεδόν 5000 θεατές δεν μπορούσε να τους κάνει «ζάφτι» στην Αγυιά, αλλά μπορούσε στην Πατρών - Κλάους. Και είδαμε τα κατορθώματά της. Τρομερά επεισόδια, τραυματισμοί και εκατοντάδες κόσμου, ανάμεσά τους και γονείς με παιδιά να φεύγει με προβλήματα στα μάτια από τη ρίψη χημικών. Ο θεός να μας φυλάει από τέτοιους Σαΐνηδες.

- Η διοίκηση του Σταδίου: Δέχτηκε να φιλοξενηθεί ένα τέτοιο παιχνίδι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και ιδού τι πέτυχε: Από το δεκάλεπτο «έσκουζαν» τα σάιτς ανά την υφήλιο πως ο αγωνιστικός χώρος είναι ντροπή (και είναι). Μετά το τέλος του αγώνα, άρχισε η καταγραφή ζημιών που προκλήθηκαν από την οργή του «υπέροχου κόσμου». Ποιος και πότε θα τα πληρώσει; Είχε υπογραφεί πριν το ματς συμβόλαιο; Θα μεταφερθεί το κόστος στα έξοδα του Δήμου Πατρέων; Θα ενημερωθούμε για κάτι τέτοιο; Εκτός πια κι αν σπεύσει να εξοφλήσει ο κ. Μαρινάκης. Σε μια τέτοια περίπτωση να δούμε το διπλότυπο είσπραξης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Είμαστε ανίκανοι να μοιράσουμε δυο γαϊδουριών άχυρα.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech