Ντέρμπι δεύτερης θέσης (15:00) με τον Απόλλωνα Λάρισας

Σάββατο, Φεβρουάριος 23, 2019 - 8:01πμ

Επιστρέφει στις εντός έδρας αναμετρήσεις η Παναχαϊκή και δίνει ένα ακόμα ντέρμπι, στο δρόμο για τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί σε μπαράζ για τη Super League. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται τον Απόλλωνα Λάρισας (15:00, live στο sportin.gr) στην Αγυιά για την 18η αγωνιστική της Football League.

Στο ξεκίνημα το δεύτερου γύρο, στα ταξίδια σε Αιγίνιο και Σπάρτη, η Παναχαϊκή μάζεψε 4 πολυτίμους πόντους (που θα μπορούσαν να είναι και 6) για την αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει προς τη δεύτερη θέση.

Εκεί έχει επιστρέψει από το ξεκίνημα της δεύτερης στροφής του πρωταθλήματος, ο Απόλλωνας Λάρισας, μετά την εξαιρετική αρχή που είχε κάνει και την αναμενόμενη, βαθμολογική «κοιλιά» του στη συνέχεια.

Η Παναχαϊκή υποδέχεται τους Λαρισαίους στην Αγυιά, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι, μετά το φινάλε του πρώτου γύρου και την Κέρκυρα, και ελπίζει στο ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα (νίκη) που θα την φέρει μία ανάσα πλέον από τη δυάδα και με 11 αγωνιστικές να μένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στον πρώτο γύρο, οι ασταμάτητοι τότε, Λαρισαίοι επικράτησαν με 1-0 της Παναχαϊκής, οδηγώντας την στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Πολύς κόσμος αναμένεται στην Αγυιά, με το ενδιαφέρον για την πορεία της ομάδας να μεγαλώνει όσο πλησιάζει στις κορυφαίες θέσεις. Θυμίζουμε ότι η γενική είσοδος στο σημερινό ντέρμπι είναι 5 ευρώ, ενώ εισιτήρια τη μέρα του αγώνα θα διατίθενται στα εκδοτήρια της «σκεπαστής» και της «2».

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είχε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ντάσιο, ενώ πήρε μαζί του στην αποστολή το τελευταίο απόκτημα των «κοκκινόμαυρων», Χοσέ Μοντιέλ.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής επέλεξε για τη σημερινή αναμέτρηση τους:

Σούλη, Καπούταγλη, Σταμόπουλο, Πολίμο, Σωτηράκο, Τσελεπίδη, Λουμπαρδέα, Πλέγα, Φουρλάνο, Αργυρόπουλο, Κολ, Παπατόλιο, Μοντιέλ, Μαυριά, Ελευθεριάδη, Κυνηγόπουλο, Μπαστακό και Μωραΐτη.

Χωρίς 6 τιμωρημένους ήρθαν στην Πάτρα οι Λαρισαίοι καθώς απουσιάζουν οι: Χατζής, Κουρτεσιώτης και οι Καραμπίνας, Κουρτεσιώτης, Κοντοθανάσης, Γαρυφαλλόπουλος.

Ο Άριαν Μπελά επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Μαντζάρης, Γκέκας, Σκούπρα, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Καμπέρης, Πολέτο, Λούκας Ράμος, Μπιμάι, Λίταινας, Τασιούλης, Μπραμπίγια, Λουκάο, Γκουντρουμπής, Κοντοές, Ρενάτο, Μαρκολίνο, Ζίκο, Βαγενάς, Αγιώτης.

Υποστήριξη: SilkTech