Ντέρμπι από τα παλιά στην Περιβόλα-Ο Απόλλωνας φιλοξενεί (18:00) τον Ηρακλή

Σάββατο, Φεβρουάριος 23, 2019 - 8:31πμ

Άρωμα Α1 θα έχει το μεγάλο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στην Α2 Εθνική μπάσκετ. Ο Απόλλωνας Coffeebrands υποδέχεται (18:00) τον Ηρακλή στην Περιβόλα σε ένα ντέρμπι από τα παλιά.

Δύο από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελληνικής περιφέρειας που έχουν χάσει τον… δρόμο τους συγκρούονται σήμερα στο κλειστό του Απόλλωνα.

Τόσο οι «μελανόλευκοι» όσο και ο Ηρακλής παρά τις προσπάθειές τους δεν έχουν καταφέρει να επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία, η οποία είναι δεδομένο ότι στερείται από την απουσία τους.

Μάλιστα την περασμένη χρονιά ο Απόλλωνας έκοψε το δρόμο του Ηρακλή για την άνοδο, αποκλείοντάς τον στα πλέι οφ, πριν αποκλειστεί και ο ίδιος μετέπειτα από τον Χολαργό.

Φέτος οι πορείες των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, με τον Απόλλωνα να παλεύει για τη σωτηρία του και τον Ηρακλή να είναι στη δεύτερη θέση και αδιαφιλονίκητο φαβορί μαζί με τον Ιωνικό, για την άνοδο.

Παρ’ όλα αυτά τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν πάντα τον χαρακτήρα του ντέρμπι κι αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί και σήμερα στο κλειστό της Περιβόλας.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6, παρότι είχε προγραμματιστεί για μία ώρα νωρίτερα, μετά από αίτημα της αστυνομίας.

 

Υποστήριξη: SilkTech