Nortenos: «Το χρονικό, ενός προαναγγελθέντος "θανάτου"...»

Τρίτη, Ιανουάριος 21, 2020 - 8:50πμ

Θέση στις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις της Παναχαϊκής, πήρε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών «Nortenos», ο οποίος και αναφέρθηκε σε όλα τα τεκταινόμενα στην αγαπημένη τους ομάδα από την αρχή της χρονιάς.

Αναλυτικά η καυστική τους ανακοίνωση:

«Το χρονικό, ενός προαναγγελθέντος "θανάτου"

Πολλοί θεωρούν, ότι τα δεινά για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ ξεκίνησαν, πέρσυ, τον Ιανουάριο. Δεν είναι αληθές. Τα δεινά ξεκίνησαν με τα ήξεις αφήξεις της Συμμαχίας, το καλοκαιρι του 2018. Όταν φτασαμε 15 Ιουλίου, για να αρχισει να δημιουργείται η ομάδα. Η οικονομικη δυσχέρεια, ήταν εμφανής. Από το καλοκαίρι του 2018, γνωρίζαμε ότι γίνονταν καποιες μυστικές συναντήσεις, με παρότρυνση πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, ωστε να έρθουν κάποιοι, για να "ανέβει" η ομάδα, τάχα άμεσα. Κάποιοι Σύμμαχοι δεν πίστευαν το πλάνο που ειχαν υιοθετήσει οι ίδιοι. Το αποτέλεσμα των συναντήσεων, ηταν ο Ιανουαριος του 2019.

Παραδόθηκε η ομάδα, σε άνθρωπο του Σάκη Καλογερόπουλου, κατα δήλωσιν του. Το αποτέλεσμα ηταν να παλέψουμε και να σώσουμε την κατηγορία, την προτελευταία αγωνιστική.

Το καλοκαίρι του 2019, ξεκίνησε η φανερή Διοίκηση του Σακη Καλογεροπουλου. Ο κόσμος της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ ηταν φανερά ανήσυχος, απο την πρώτη στιγμή. Οι Σύμμαχοι που παρέδωσαν την ομάδα, δήλωσαν οτι είχαν πάρει εγγυήσεις και η ομάδα θα ήταν σε καλά χέρια. Κανενας, δεν πείστηκε. Δεν θα επεκταθουμε, περαιτέρω. Γνωστές οι ανησυχίες και οι αντιδράσεις.

Φτάσαμε Γενάρη του 2020, ώστε ο κάτοχος του, σχεδόν, 33% της ΠΑΕ, να δηλώσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να υποστηρίζει οικονομικά την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ.

Για τον κόσμο, ο Σακης Καλογεροπουλος, είναι ήδη παρελθόν. Δεν θα σταθούμε στα λάθη του. Όλοι τα γνωρίζουν. Θα σταθούμε στην επόμενη μέρα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ. Εμάς, μας ενδιαφέρει μόνο η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και κανένα πρόσωπο.

Την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ πρέπει να την βρει η επόμενη μέρα, όσο είναι αυτό δυνατόν, ΒΙΩΣΙΜΗ. Δηλαδή, με τα λιγότερα δυνατά χρέη. Κρίσιμος παράγοντας τα χρέη, για όποιον σοβαρό επενδυτή, θέλει να βοηθήσει την Ιδέα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ.

Θεωρούμε σωστή την αποχώρηση του Σακη Καλογερόπουλου, την δεδομένη στιγμή. Θεωρούμε σωστή την κίνηση να γίνουν επαγγελματίες, παίκτες που γαλουχήθηκαν, στις Ακαδημίες της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ. Πρέπει, μέχρι το τέλος του μήνα να γινει ξεσκαρτάρισμα στην ομάδα.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ δεν πάει για άνοδο αλλά ούτε γίνεται να υποβιβαστεί. Είναι μια λαμπρή ευκαιρία να γίνουν και άλλοι παίκτες επαγγελματιες, να παρουν τις ευκαιρίες τους και να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν. Η οικονομική επιβάρυνση, είναι η ελάχιστη δυνατή.

Δεν νοείται η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ να έχει ξένο παίκτη στο ρόστερ, την στιγμή που είναι σε οικονομικό αδιέξοδο. Δεν υπάρχει λόγος μεταγραφών και δημιουργία νέων χρεών, από την στιγμή που υπήρχε-υπάρχει αδυναμία στήριξης των 18 παικτών, που ηταν στην ομάδα. Καιρός, να σοβαρευτούν, άπαντες.

Με λίγες σοβαρές και σωστές κινήσεις, ο κόσμος θα ειναι δίπλα στην ομάδα και πάλι. Ο κόσμος της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, διψάει για μπάλα. Θα στήριζε δίχως περιστροφές, τα δικά του παιδιά που θα πάλευαν για τα Κοκκινόμαυρα και την επόμενη μέρα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ. Τώρα, είναι η μεγάλη ευκαιρία!

Θέλουμε να πιστεύουμε και δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε, οτι ο Σάκης Καλογερόπουλος θα ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ την ομάδα σε αξιοπιστο επενδυτή, όπως προσωπικά δεσμεύτηκε. Η πρώτη απόδειξη των λόγων του, ηταν η πρώιμη απόρριψη και χωρίς περιστροφές κάποιας πρότασης, που δημοσιοποιήθηκε από τα ΜΜΕ. Η απόφαση του, επικροτήθηκε από το σύνολο των φιλάθλων.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, έχει 129 χρόνια βαριάς Ιστορίας. Οι Πατρινοί πρώην και νυν (εκκωφαντικά απόντες) μέτοχοι, δεν της εδειξαν τον σεβασμό που της αρμόζει. Ελπίζουμε, μέχρι το καλοκαίρι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αντιλαμβανεται πλήρως, το πού θα βρίσκεται και τι θα υπηρετεί.

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ».

Υποστήριξη: SilkTech