Νίκος Νικολόπουλος: Οφείλει η πόλη τιμές στην άξια πρωταθλήτρια Ν.Ε.Π.

Τετάρτη, Μάρτιος 20, 2019 - 8:01πμ

Δήλωση για την μεγάλη επιτυχία των κοριτσιών της ΝΕΠ, έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Νικολόπουλος. Αναλυτικά:

«Είχε πολλά χρόνια η Πάτρα να πρωτεύσει στον ναυταθλητισμό και η επιτυχία της Ν.Ε. Πατρών, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στις νέες γυναίκες, μας γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια.

Τα συγχαρητήρια στις 15 αθλήτριες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση είναι η ελάχιστη ανταπόδοση της πόλης στη φιλοπρόοδη Ν.Ε.Π. για το επίτευγμά της.

Αυτή η τεράστια επιτυχία έχει την αντανάκλασή της στον αθλητισμό της Πάτρας, καθώς η ΝΕΠ αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα πίστης, προσήλωσης και κατάκτησης ενός στόχου, όσο μεγαλεπήβολος κι αν είναι.

Εύχομαι το παράδειγμα της Ν.Ε.Π. να βρει μιμητές από άλλες ομάδες της Πάτρας, ενώ παράλληλα θέλω να επισημάνω το χρέος της πόλης απέναντι σ’  αυτή την ομάδα-πρότυπο.

Ως υποψήφιος δήμαρχος της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» έχω λάβει την απόφαση της απονομής τιμών στις πρωταθλήτριες κοπέλες της Ν.Ε.Π. σε ειδική εκδήλωση και ταυτόχρονα δεσμεύομαι, εφόσον εκλεγώ Δήμαρχος, ότι θα είναι ηθική και ουσιαστική η αρωγή του Δήμου της Πάτρας στην κορυφαία πρέσβειρα του ναυταθλητισμού της Αχαϊκής πρωτεύουσας».

Υποστήριξη: SilkTech