Never give up: Ο Αντετοκούνμπο στην Πάτρα

Τετάρτη, Ιούλιος 21, 2021 - 5:56μμ
Το βραχιολάκι του Γιάννη (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Στις 7 Αυγούστου 2017, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας για το Ευρωμπάσκετ, διεξήχθη φιλικό στην Πάτρα με την Ρουμανία. Αναμενόταν τα αποκαλυπτήρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Πάτρα.

Πλην όμως κατά της προπόνησης τρεις μέρες πριν τον αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο σούπερ-σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, είχε υποστεί ερεθισμό και από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής αποφασίστηκε πενθήμερη αποχή από τις προπονήσεις και ειδική θεραπευτική αγωγή..

Έτσι δεν μπόρεσε να παίξει στο «Τόφαλος», ήταν όμως στον πάγκο και είδε την Εθνική μας με διάθεση σε άμυνα κι επίθεση, ιλιγγιώδη ταχύτητα, μαγικές συνεργασίες σε ανοιχτό γήπεδο, αιφνιδιασμούς, τρίποντα και εντυπωσιακά καρφώματα προσέφεραν να επικρατεί της Ρουμανίας με 106-48. Οι Έλληνες διεθνείς αποζημίωσαν το κοινό της Πάτρας που γέμισε ασφυκτικά το «Δ. Τόφαλος» κι ας μην είδε τον Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης φορούσε ένα βραχιολάκι με το σύνθημα «Never give up». Και έγινε το σύνθημα της ζωής του. Ο τότε ανερχόμενος σταρ, είναι τέσσερα χρόνια μετά το Νο 1 στο ΝΒΑ!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech