Ναδάλ: "Το 21 δεν είναι αρκετό"

Πέμπτη, Φεβρουάριος 3, 2022 - 10:30μμ
Ο Ράφα Ναδάλ

Στη Μαγιόρκα βρίσκεται από την Τετάρτη (02/02) ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος επέστρεψε στη γενέτειρά του με το τρόπαιο του Australian Open στις αποσκευές του.
Ο θριαμβευτής της Μελβούρνης, κατευθύνθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του στο Μονακόρ όπου φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο και έδωσε συνέντευξη Τύπου στους συμπατριώτες του.
Έξω από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Πάλμα, τον περίμενε η σύζυγός του Μαρία Φραντσίσκα Παρέγιο.
Μιλώντας, λοιπόν, στους συμπατριώτες του στη Rafa Nadal Academy, ο 35χρονος Ισπανός τόνισε ότι το 21ο Grand Slam της καριέρας του, πιθανότατα να μην είναι αρκετό για να του δώσει την ευκαιρία να τελειώσει την καριέρα του με τους περισσότερους Major τίτλους, πιστεύοντας ότι ο Τζόκοβιτς, ενδεχομένως και ο Φέντερερ, θα έχουν ευκαιρίες στο μέλλον.
"Θέλω να είμαι αυτός που θα έχει κερδίσει τα περισσότερα Grand Slams αλλά σίγουρα δεν έχω εμμονή με αυτό. Ό,τι κι αν έρθει είναι ευπρόσδεκτο αλλα ειλικρινά δεν νομίζω ότι τα 21 είναι αρκετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον" είπε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είχε την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην Αυστραλία, μετά την απέλασή του από τη χώρα, ωστόσο εμφανίζεται διατεθειμένος να εμβολιαστεί προκειμένου να μην αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.
Ο Ναδάλ που αγωνίστηκε μόλις στο δεύτερο τουρνουά του τους τελευταίους 5 μήνες λόγω τραυματισμού, υπογράμμισε ότι ακόμα πονάει όμως κατάφερε να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού του.
"Αυτή η νίκη μου δίνει τεράστια ώθηση και αυτοπεποίθηση να προχωρήσω μπροστά. Στάθηκα ικανός να απολαύσω ξανά το άθλημα στο υψηλότερό του επίπεδο κάτι που ήταν πολύ δύσκολο να φανταστώ λίγες εβδομάδες πριν" είπε.
Πηγή: Tennis24

Υποστήριξη: SilkTech