Μυθικός Κριστιάνο Ρονάλντο - Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε Εθνική ομάδα

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 2, 2021 - 8:02μμ
Ο άνθρωπος των ρεκόρ

Ένα ακόμη σπουδαίο παράσημο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο 36χρονος σούπερ σταρ ισοφάρισε για την Πορτογαλία στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έτσι έφτασε τα 110 γκολ με το εθνόσημο και έγινε μόνος πρώτος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων ξεπερνώντας τα 109 γκολ του Ιρανού Αλί Νταεΐ.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που στο ίδιο ματς νωρίτερα απέτυχε να σκοράρει με πέναλτι, μετρά πλέον 49 γκολ στις τελευταίες 47 εμφανίσεις του με το εθνόσημο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ιρλανδία έγινε η 45η διαφορετική χώρα απέναντι στην οποία σκοράρει ο Ρονάλντο με την Πορτογαλία.

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο άνθρωπος που θέλει να είναι πάντα στην κορυφή και τα καταφέρνει! Μπορεί στο 16' να έχασε πέναλτι, αλλά ο Πορτογάλος ήταν συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία.

Στο 89ολεπτό κόντρα στους Ιρλανδούς ο CR7 βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και ο πλανήτης υποκλίθηκε στο τεράστιο ταλέντο του. Δεν έμεινε όμως εκεί, στις καθυστερήσεις πέτυχε και δεύτερο τέρμα δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Κριστιάνο έφτασε τα 111 γκολ σε 180 αγώνες με την Πορτογαλία κι άφησε πίσω του θρυλικό Ιρανό Αλί Νταεϊ.

Υποστήριξη: SilkTech