Μπόρις Τζόνσον: Αδιανόητο να γίνει στη Ρωσία ο τελικός του Champions League

Τετάρτη, Φεβρουάριος 23, 2022 - 4:00μμ
Ο Βρετανός πρωθυπουργός μίλησε στο κοινοβούλιο της χώρας του

Τα σενάρια που θέλουν τον τελικό του Champions League, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 28 Μαΐου, να μη γίνεται τελικά στην Αγία Πετρούπολη συνεχίζονται και ενισχύονται, μετά την ομιλία του Μπόρις Τζόνσον στο βρετανικό κοινοβούλιο, όπου τόνισε πως είναι αδιανόητο να διεξαχθούν σημαντικά αθλητικά γεγονότα στη Ρωσία, λόγω του εμπόλεμου κλίματος που υπάρχει με την Ουκρανία.
Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, με την Αγγλία να θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό και να διοργανώσει στο Γουέμπλεϊ τον φετινό τελικό του Champions League. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη στις 28 Μαΐου αλλά ήδη στον διεθνή Τύπο υπάρχουν ρεπορτάζ για αλλαγή έδρας από την UEFA και οι Άγγλοι είναι αυτοί που θέλουν περισσότερο από όλους να συμβεί αυτό, προκειμένου να τον διοργανώσουν οι ίδιοι στο Γουέμπλεϊ.
Αυτό δεν το είπε στην ομιλία του στο βρετανικό κοινοβούλιο ο Τζόνσον, είπε όμως ξεκάθαρα πως «πιστεύω ότι είναι αδιανόητο να διεξαχθούν σημαντικά αθλητικά γεγονότα στη Ρωσία που εισβάλει στα εδάφη μιας άλλης χώρας». Είναι δεδομένο επομένως ότι θα υπάρξουν των Άγγλων προς την UEFA, η οποία προς το παρόν επιμένει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα αλλαγής της έδρας του τελικού, προκειμένου το παιχνίδι να μη διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη αλλά στο Λονδίνο.

Υποστήριξη: SilkTech