Μπήκε στο βιβλίο Γκίνες η 81χρονη windsurfer - Έκανε το Κεφαλλονιά-Κυλλήνη σε 6 ώρες!

Σάββατο, Αύγουστος 24, 2019 - 7:37μμ

H 81χρονη windsurfer Αναστασία Γερολυμάτου έγραψε ιστορία σήμερα, και κατάφερε να κάνει τον διάπλου της Κεφαλονιάς, στέλνοντας το μήνυμα της για τη δύναμη της θέλησης όταν συνδυάζεται με σκληρή δουλειά.   

Σέρφερ 81 ετών δαμάζει τα κύματα και κάνει το διάπλου Κεφαλλονιά - Κυλλήνη!

Η κα Γερολυμάτου πέτυχε τον στόχο που είχε βάλει, κάνοντας τον θαλάσσιο διάπλου μεταξύ της Σκάλας Κεφαλονιάς και της Κυλλήνης μέσα σε περίπου έξι ώρες. Η windsurfer διάνυσε μία απόσταση 18 ναυτικών μιλίων θέλοντας να κατακτήσει μία θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.

Ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και έφτασε στην Κυλλήνη έξι ώρες αργότερα, κάνοντας δύο ώρες περισσότερες από όσες είχε αρχικά υπολογίσει.    «Δεν το κατάλαβα καθόλου πως πέρασαν αυτές οι ώρες γιατί ήμουν πολύ απασχολημένη. Ήταν δύσκολο μεν αλλά τα κατάφερα!», δήλωσε στο One Channel.

«Με τον αέρα και τη θάλασσα, είναι τόσο όμορφο να περνά κανείς ώρες (...) Με μάλωσε ο συνεργάτης μου γιατί δεν ήθελα να σταματήσω να πιω ή να φάω κάτι (...) αλλά εγώ είχα μόνο ένα σκοπό στο μυαλό μου, να μην χάσω την ευκαιρία που είχε αέρα», συνέχισε η κα Γερολυμάτου, λέγοντας ότι σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει windsurfing.

Υποστήριξη: SilkTech