Μπέρνι Έκλεστοουν «Δεν πρόκειται ν' αγωνιστεί το 2022 ο Χάμιλτον!»

Παρασκευή, Δεκέμβριος 24, 2021 - 8:05μμ

Την άποψή του πως ο Λιούις Χάμιλτον θ' αποσυρθεί ή τουλάχιστον δε θα τρέξει το 2022 εξέφρασε το πρώην αφεντικό της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Έκλεστοουν.

Πολύ βαριά φαίνεται πως έχει πάρει την ήττα από τον Μαξ Φερστάπεν ο Λιούις Χάμιλτον, με το πρώην αφεντικό της F1, Μπέρνι Έκλεστοουν, να αναφέρει σε δηλώσεις του πως ο Βρετανός οδηγός θ' αποσυρθεί ή τουλάχιστον δε θα τρέξει τη νέα σεζόν που έρχεται. 

«Πριν από μερικές μέρες μίλησα με τον πατέρα του (Άντονι Χάμιλτον) και συνειδητοποίησα αμέσως ότι δεν ήθελε να μιλήσει για το μέλλον του γιου του, οπότε μιλήσαμε μόνο για επαγγελματικά. Δε γνωρίζω τι θα κάνει, αλλά δεν νομίζω ότι ο Λούις θα επιστρέψει. Η απογοήτευσή του είναι μεγάλη και μπορεί κάποιος να το καταλάβει αυτό» ανέφερε αρχικά ο 91χρονος πλέον επιχειρηματίας και συνέχισε λέγοντας για το πόσο θα έχανε η Mercedes από την απουσία του Χάμιλτον. «Ο Λιούις θα μπορούσε να λείψει μόνο το 2022. Ποιος ξέρει πως θα είναι τα μονοθέσια. Παράλληλα, ο Τζορτζ Ράσελ είναι ένα φιλόδοξος οδηγός, ο οποίος δεν με έχει πείσει ιδιαίτερα όπως συμβαίνει με άλλους ειδικούς. Επιπρόσθετα μην ξεχνάμε και τον Φερστάπεν. Ο Χάμιλτον έχει βρει έναν άξιο αντίπαλο μετά από πολλά χρόνια».

Τέλος, ρωτήθηκε και για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Άμπου Ντάμπι από τους αγωνοδίκες και τόνισε: «Για μένα όλα πήγαν λάθος στους τελευταίους γύρους. Ο Μάσι θα μπορούσε να είχε σώσει τον εαυτό του από τους μπελάδες εάν έβγαζε κόκκινη σημαία αμέσως μετά το ατύχημα του Λατίφι. Έτσι θα είχαμε μια τρομερή μάχη ανάμεσα στον Χάμιλτον και τον Φερστάπεν για τρεις γύρους».

Υποστήριξη: SilkTech