Μοναδικός αήττητος πρωταθλητής στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ!

Δευτέρα, Μάιος 6, 2019 - 3:08μμ

Η ιστορική βραδιά του ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του τίτλου χωρίς ήττα στη Super League είχε και συνέχεια. Μετά το άνετο 2-0 στα Γιάννενα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττήθηκε 3-2 από την Μπνέι Γεχούντα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ κι έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε η μοναδική ομάδα ανάμεσα σε 54 λίγκες στην «Γηραιά Ήπειρο» που κατέκτησε αήττητη τον τίτλο!

Μάλιστα, ο Δικέφαλος φτάνει σε ένα σπουδαίο επίτευγμα καθώς τελειώνει τη σεζόν χωρίς να χάσει σε κανένα παιχνίδι και αποτελεί την πρώτη ομάδα που το καταφέρνει μετά από 55 χρόνια και τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 1963-64.

Συγκεκριμένα, ο απολογισμός των Θεσσαλονικέων είναι 26 νίκες, 4 ισοπαλίες, καμία ήττα και πρώτη θέση με 80 βαθμούς, 5 μπροστά από τον 2ο Ολυμπιακό που ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με 24 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Σημειώνεται πως το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου σπάει παράλληλα το ιστορικό επίτευγμα των πρασίνων του Στέφαν Μπόμπεκ που είχαν τελειώσει τη σεζόν έχοντας 24 νίκες, 6 ισοπαλίες και καμία ήττα.

Η άτυπη μονομαχία των «ασπρόμαυρων» με το συγκρότημα του πρώην προπονητή τους, Βλάνταν Ίβιτς, ανέδειξε νικήτρια την ελληνική ομάδα, η οποία κατάφερε ανάμεσα στα 54 πρωταθλήματα της Ευρώπης να μην γνωρίσει ήττα (26 νίκες και 4 ισοπαλίες), παρότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα και με -2 βαθμούς.

Υποστήριξη: SilkTech