Μίλτος Τσαρκάτογλου στο sportin.gr: "Πάμε για καθαρή νίκη στη Ρόδο"

Παρασκευή, Μάρτιος 2, 2018 - 8:32μμ

Η ΕΑΠ παίζει όλη την χρονιά την Κυριακή στη Ρόδο κόντρα στην τοπική ομάδα, όπου θέλει την καθαρή νίκη για να μπορέσει να διατηρήσει τις ελπίδες εισόδου της στα πλέι οφ της Α2 Εθνικής. Μοναδικός στόχος για τους "μελανόλευκους" είναι οι τρεις βαθμοί και γι αυτό ο Νίκος Κορδός έχει δουλέψει με τους αθλητές του τις τελευταίες ημέρες.

Οι αθλητές της ΕΑΠ προσπαθούν να αφήσουν εκτός αγωνιστικού χώρου τις τελευταίες εξελίξεις, θέλοντας να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις

Ο Μίλτος Τσαρκάτογλου μιλά στο sportin.gr για το κρίσιμο παιχνίδι στη Ρόδο: "Εμείς πάμε στο συγκεκριμένο αγώνα για την καθαρή νίκη. Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην ομάδα, αλλά εμάς δεν μας επηρεάζουν, συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας. Έχουμε δουλέψει με το νέο μας προπονητή τον κ. Κορδό προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τη νίκη" και πρόσθεσε:

"Είναι ένα κομβικό παιχνίδι αυτό στη Ρόδο, στο οποίο για να μπορέσουμε να έχουμε ελπίδες για τα πλέι οφ, θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε στη συνέχεια να διατηρήσουμε εμείς το αήττητο, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των αντιπάλων και να πάρουμε την πρόκριση".

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech