Μεσίρη και Λιάπη του Άτλαντα Πατρών έτοιμες για το Πανευρωπαϊκό ενόργανης στο Μόναχο

Παρασκευή, Αύγουστος 5, 2022 - 7:00μμ
Ηλίας Τσοπάνογλου: Το όνειρό τους γίνεται πραγματικότητα και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό

Μεσίρη και Λιάπη του Άτλαντα Πατρών έτοιμες για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής 11-14/8/2022 στο Μόναχο.
Η Αθανασία Μεσίρη μετά την πρόσφατη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό ολυμπιακό φεστιβάλ νεότητας, αγωνίζεται για δεύτερη φορά με την εθνική ομάδα νεανίδων, ενώ η Φωτεινή Λιάπη θα πάρει το βάφτισμα του πυρός στο Μόναχο.
Την Κυριακή 7 Αυγούστου αναχωρούν από το Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με τον προπονητή τους Ηλία Τσοπάνογλου ο οποίος δήλωσε: "η χαρά και η τιμή είναι μεγάλη, όταν μια αθλήτριά μου αγωνίζεται για την εθνική ομάδα. Τώρα η χαρά και η τιμή είναι διπλή, αφού για πρώτη φόρα δύο αθλήτριες της Πάτρας θα λάβουν μέρος σ' ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Και οι δύο είναι υπέροχες αθλήτριες, που αγαπούν τη γυμναστική και έχουν δουλέψει πολύ για να φορέσουν το εθνόσημο. Το όνειρό τους γίνεται πραγματικότητα και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!
Θα ήθελα επίσης να τονίσω τη συμβολή σε αυτό το αποτέλεσμα, της χορογράφου μας Μαρίας Παπαδοπούλου".
Η πορεία της Πάτρας στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής νεανίδων, αλληλένδετη με τον ομοσπονδιακό προπονητή Ηλία Τσοπάνογλου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ελισάβετ Τσιάκου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μάρθα Βέρρα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μαργαρίτα Βατίδη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Άννα Ορφανού

Υποστήριξη: SilkTech