Μέσι και Ρονάλντο ετοιμάζονται για το νέο μεγάλο ραντεβού τους, που θα γίνει στο Ριάντ

Σάββατο, Νοέμβριος 25, 2023 - 4:00μμ
Το ποδοσφαιρόφιλο κοινό αναμένει από τώρα τον Φεβρουάριο του 2024

Το ποδοσφαιρόφιλο κοινό αναμένει από τώρα τον Φεβρουάριο του 2024, με την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι και την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο να ανακοινώνουν πως θα αναμετρηθούν τότε στο Ριάντ, σε ματς φιλικού χαρακτήρα.

Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν τεθεί αντιμέτωποι μέσα στο 2022 σε αγώνα μεταξύ της Παρί και επιλέκτων από την Αλ Χιλαλ και την Αλ Νασρ, σε ένα ματς που πολλοί υπέθεταν πως θα ήταν το τελευταίο στο οποίο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα έβλεπε τα δύο αυτά ποδοσφαιρικά ιερά τέρατα να αναμετρώνται μεταξύ τους.

Ωστόσο, εκείνες οι προβλέψεις διαψεύδονται έναν χρόνο αργότερα, με τις Ίντερ Μαϊάμ και Αλ Νασρ, ομάδες στις οποίες αγωνίζονται πλέον οι Μέσι και Ρονάλντο αντίστοιχα, να ανακοινώνουν πως θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο πλαίσιο φιλικού αγώνα.

Συγκεκριμένα, αυτός θα λάβει χώρα τον Φεβρουάριο του 2024 στο Ριάντ έχοντας την ονομασία "Riyadh Season Cup", με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως "Last Dance", κοιτάζοντάς το από το πρίσμα της ιντριγκαδόρικης μονομαχίας του Αργεντινού με τον Πορτογάλο.

Υποστήριξη: SilkTech