Μεγάλες διακρίσεις για Γιαννακόπουλο και Τζανάκο στα 255 χλμ. Δελφοί-Αρχαία Ολυμπία - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 23, 2020 - 8:02πμ

Διεξήχθη από τις 18 έως τις 20 Απριλίου 2020, ο Δόλιχος δρόμος Δελφοί  - Αρχαία Ολυμπία  (255 χλμ). Παράλληλα με τον Δόλιχο δρόμο διεξήχθη η  4η διοργάνωση του αγώνα “ΠΑΜΕ ΡΙΟ” με τον Δημοσθένη Τζανάκο να τερματίζει στην 2η θέση διανύοντας τα 111 χλμ σε  12:41’:09’’  και η 2η διοργάνωση “ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑ” με τον Σταύρο Γιαννακόπουλο (με την υποστήριξη της PHARMA GROUP) να τερματίζει θριαμβευτικά στην 1η θέση διανύοντας τα 144 χλμ σε  22:21’:55’’.

Σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα υπεραπόστασης ο Φειδιππίδης βγήκε θριαμβευτής με τις εξαιρετικές επιδόσεις του Δημοσθένη και του Σταύρου καθώς και την συμμετοχή  του Παντελή Σταθάτου, που λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε  να ολοκληρώσει την προσπάθειά του (οι μυημένοι γνωρίζουν ότι καμιά φορά η προετοιμασία  είναι περισσότερο και από τον αγώνα).

Επίσης άξιοι αναφοράς και οι δυο άλλοι Πατρινοί δρομείς  Ανδρέας Κριπαρόπουλος και ο Χρήστος Κατσιρόπουλος που ολοκλήρωσαν αυτήν την τιτάνια προσπάθεια. «Από το Δ.Σ. του Σ.Μ.ΑΧ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

Υποστήριξη: SilkTech